Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luik in parketvloer naar kruipruimte maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Ik heb een houten vloer met parket. Er is een kruipruimte maar geen luik. Aangezien we vloerisolatie willen laten aanbrengen is het nodig een luik te maken. Graag hoor ik van u hoe veel dit zou kosten en op welke termijn u dit kunt uitvoeren.

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Beste heer/mevrouw, Graag zouden wij een luik laten aanbrengen in onze houten vloer op de begane grond waardoor wij in de woonkamer toegang krijgen tot de kruipruimte. Er is reeds een luik aanwezig bij de voordeur, maar toegang vanuit deze kruipruimte richting de woonkamer is niet mogelijk. Wij zijn benieuwd naar de werkzaamheden die hiervoor moeten worden uitgevoerd en vragen of u hiervoor een offerte kunt uitbrengen.

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Ik heb een bestaande parketvloer (visgraat) en daar wil ik een luik in laten maken om de kruipruimte te bereiken. Het luik moet tussen de houten vloerbalken komen. Tekening is aanwezig.

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Ik zou graag een luik naar de kruipruimte laten maken in het parket vloer (woonkamer). Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

Luik maken in parketvloer voor toegang kruipkelder

De betonnen vloer van mijn woning heeft een luik naar de kruipkelder. Over dit luikt is een parketvloer heen gelegd. Wij willen graag een luik in de parketvloer laten zagen zodat wij de kruipkelder weer n kunnen. De vloer is 15 mm dik en is van essenhout.

Luik naar kruipruimte in een parketvloer maken

Wij hebben een kruipluik, maar deze is nu afgedekt met een parketvloer. Graag zouden wij in het parket een opening laten maken om bij het kruipluik te kunnen.

Luik in parketvloer maken

We hebben een luik in onze parketvloer nodig als mangat om in een tweede deel van de kruipruimte te kunnen komen, ondervloer is van hout op balken. De vloer is een tapis visgraat, en de balken liggen 60 cm uit elkaar. Het mangat zal ongeveer 60 bij 80 moeten worden, inclusief afwerking van het luik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Luik in een parketvloer maken

Wij hebben in onze woonkamer een eiken visgraat parketvloer op een houten vloer liggen. Binnenkort willen we de kruipruimte laten isoleren, maar er is momenteel geen toegangsluik. Wij willen een luik laten zagen in de vloer in de woonkamer, het liefst zodanig dat het luik weinig opvalt. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Wij willen een tweede luik naar de kruipruimte laten maken omdat door het eerste luik niet de gehele kruipruimte bereikbaar is en wij de vloer willen laten isoleren. Dit luik komt bij de keukendeur dus het moet er wel netjes uitzien. Op het luik willen we uiteindelijk een deurmat leggen.

Luik kruipruimte maken

Om de elektra te vervangen moet er een luik gemaakt worden naar de kruipruimte. Er heeft ooit een luik gezeten (midden in de woonkamer) maar daar is een parketvloer en ondervloer overheen gelegd. Er zijn wat ons betreft twee opties: een geheel nieuw luik maken of de bestaande weer in gebruik nemen. Afmeting ongeveer 80x60 cm. In bijlage overzicht en van de kamer en de parketvloer.