Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luik in betonvloer naar kruipruimte maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag een luik in een betonnen vloer van de huiskamer i.v.m. het isoleren van de vloer in de kruipruimte. Er ligt bovenop de betonnen vloer laminaat.

Luik naar de kruipruimte maken in een betonvloer

Om een toegang te verschaffen aan een bedrijf om van onder af de betonvloer te kunnen isoleren met schuim, wil ik een toegangsluik naar de kruipruimte laten zagen, inclusief het plaatsen van een luik met isolatie op het deksel. De vloer is circa 12 cm dik. Een luik waar een normaal persoon doorheen kan.

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag weten wat de kosten zouden zijn om een toegang tot de kruipruimte onder mijn garage te maken, minimum grootte 55 x 55 cm. Met bijbehorend luik. De vloer is een prefab betonnen vloer.

Luik naar kruipruimte maken in betonvloer

Het luik voor de kruipruimte zit nu in de keuken. Ik wil het luik voor de kruipruimte verplaatsen naar de hal

Betonvloer egaliseren in de hal en toilet

Hal + toilet totaal 450 x 250 Vinyl gaat er straks overheen. Luik moet vrij blijven.

Granito vloer aan laten leggen

Het laten leggen/storten van een granito vloer in de hal van een nieuwbouw huis met een oppervlakte van ca 8,3 m2. Er zal een betonvloer met vloerverwarming liggen. Het verzoek is als volgt: Langs alle randen een strook donkergekleurd granito en in het midden een lichte kleur. Opm1: Er zit een luik in de hal. Ik hoop dat het mogelijk is om het ook op het luik te storten. Opm2: Het wapeningsnet is niet gegalvaniseerd. Zou u advies kunnen geven of er mogelijk vlekken door het beton omhoog kunnen komen? Graag rond week 12 uitvoeren. Alvast bedankt voor de info.

Houten vloer door betonvloer vervangen

De vloer van de gang bij de voordeur is voorzien van een houten vloer. Ik zou daar graag een betonnen vloer in willen hebben. Maar wel met een luik, om in de kruipruimte te komen. De afmetingen zijn ongeveer 2200×1200.

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken. Standaard afmeting.

Beton vloer garage aanleggen

Het gaat om een betonvloer in de garage. De vloer ligt nu op het zand en begint te verzakken. Nu wil ik daar een vloer voor terug met een kruip ruimte. Dus oude vloer eruit, iets uit graven en een nieuwe betonvloer erop. Met een luik zo dat je onder de vloer kunt komen. Afmeting 7 bij 3 meter.

Er moet bovenop de betonvloer een ...

Er moet bovenop de betonvloer een afdeklaag van ongeveer 5 cm gemaakt worden van cement. In het oppervlak is een luik van 90cm X 120cm. Exacte oppervlakte is 350cm X 470cm. Een profiel voor een luik naar de benedengelegen kelder moet in de afdeklaag gemaakt worden zodat een luik geplaatst kan worden.