Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Linoleumvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: linoleumvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: linoleumvloer leggen

Linoleumvloer leggen

Het gaat om plus minus 50 m2. De vloer is beton. Het linoleum wil ik niet met motief, maar gewoon één stijl. Wat kost het om te kopen en te leggen? Apart hiervan zou ik graag een offerte willen ontvangen van het leggen van een vloerverwarming en het geschikt maken voor het leggen van linoleum. Ik wil graag appels met appels vergelijken en correcte indruk hebben over mijn totaalprijs.

Linoleum vloerbedekking vervangen

Betreft vervangen van een linoleum vloerbedekking in de speelzaal van 130 m2 in de bridgeclub. De klus omvat oude vloerbedekking verwijderen, reparatie en egalisatie dekvloer, het leveren en leggen van een nieuwe linoleumvloer, de naden lassen, randen af kitten en vervolgens schoon opleveren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Linoleumvloer leggen

Hoeveel zijn de kosten voor een linoleumvloer in een van 60m2

Linoleumvloer laten leggen in klaslokalen

Het gaat om linoleum voor 5 klaslokalen met totaal 319 m2 leveren en aanleggen. Afmetingen van lokalen: 8 meter bij 9.5 meter, 13.2 meter bij 9 meter, 8 meter bij 8 meter, 7 meter bij 7.5 meter, 8 meter bij 3.5 meter. Er ligt nu ook linoleum, dit graag verwijderen en afvoeren.

Linoleumvloer laten leggen

Op een gedeelte van de kantinevloer van onze tennisvereniging liggen PVC stroken. Wij willen het andere deel van de vloer door een vakman laten voorzien van linoleum. Graag laten we de ondergrond eerst beoordelen.

Linoleumvloer leggen in een winkelpand

Ik wil graag een linoleumvloer laten leggen in een winkelpand. In een winkelpand 165 m2 leggen op een bestaande linoleum vloer (ik denk dat dit een perfecte ondervloer is). Graag in december laten leggen.

Linoleumvloer leggen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor een vloer van ongeveer 15 m2 inclusief linoleum (dikte 2 mm kleur grijs) en leggen.

Linoleum- of laminaatvloer leggen

Klant wil graag een linoleumvloer laten leggen voor intensief gebruik in een fitnesscentrum. Het totale oppervlak is 450 m². De klant wil graag advies van het vloerenbedrijf omdat de klant twijfelt of laminaat misschien niet een beter keus is.

Laminaatvloer laten leggen

100 vierkante meter laminaat leggen over linoleumvloer die strak is. Exclusief materialen, laminaat en dergelijke is aanwezig.

Laminaat-, kurk- of linoleumvloer leggen

Ik woon in een oud huis met houten ondervloer, deze kraakt heel erg. Ik wil nu een nieuwe vloer. Oppervlakte 30 vierkante meter. Ik zou graag een opgave willen voor de volgende vloer soorten; laminaat-, linoleum- of kurkvloer. Hoor graag welke het meest isolerend is, dit vanwege geluids overlast bij de onderburen. Nieuwe vloer dan leveren en leggen.