Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Linoleum vloer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: linoleum vloer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: linoleum vloer vervangen

Linoleumvloer leggen

Het gaat om plus minus 50 m2. De vloer is beton. Het linoleum wil ik niet met motief, maar gewoon één stijl. Wat kost het om te kopen en te leggen? Apart hiervan zou ik graag een offerte willen ontvangen van het leggen van een vloerverwarming en het geschikt maken voor het leggen van linoleum. Ik wil graag appels met appels vergelijken en correcte indruk hebben over mijn totaalprijs.

Linoleum vloer vervangen

Ik wil mijn bestaande linoleum vloer vervangen door een nieuwe. De vloer is gelegd op een André gietvloer die geëgaliseerd is en waar vloerverwarming in zit. Ongeveer 60 m2.

PVC vloer leggen in de keuken

Graag willen wij in de keuken een nieuwe PVC vloer laten plaatsen. Op dit moment ligt er linoleum, de PVC kan eroverheen. Naast de vloer willen wij ook de achterwand van de keuken (in plaats van bijvoorbeeld tegels) met PVC bedekken. De achterwand is geëgaliseerd. Het gaat dus om het leggen en vooral ook het aanpassen aan de gegeven hoekjes. Het gaat hier dus alleen maar om een dienst, de aanschaf is al door de vakman gedaan. Het gaat om maximaal 10 vierkante meter.

Vloer coaten

Voor de herinrichting van onze begane grond willen wij de vloer coaten. Op dit moment is de vloer van linoleum met kleurtjes. Graag willen wij het een betonlook kleurtje geven. Het betreft een oppervlakte van 88 m2. Zouden jullie me een prijsindicatie kunnen opsturen?

Egaline in keuken aanbrengen

Graag zou ik mijn keukenvloer egaline willen aanbrengen. Mits dat een goed idee is, hij wordt intensief gebruikt. Eronder is een houten vloer, het is een huis uit 1901, wel een nieuwe houten vloer gemaakt. Nu bekleed met linoleum-tegels die moeten er misschien wel uit. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Linoleum laten leggen

Ik wil graag een nieuwe linoleum vloer in een kantoorruimte laten leggen. De ruimte is 30m2 De ruimte heeft op dit moment nog geen vloer. De werkplek is goed bereikbaar

Laminaatvloer leggen in de recreatiewoning

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in een recreatiewoning. Het gaat om 5 ruimtes: 3 slaapkamer(tje)s, hal en woonkamer. Samen c.a. 50 m2. Ondervloer is in 4 van de ruimtes linoleum. Liefst laten we die gewoon liggen. In één van die kamers ligt tapijt, wat ook mag blijven liggen of dat daar een ondervloer. Wellicht voor de andere vloeren ook. In 1 slaapkamer gaat het om een planken vloer (nu tapijt). Ik wil ook graag muurplinten, de strekkende meters daarvan leest u op het plattegrondje in de bijlage.

Grindvloer aanbrengen

Wij hebben nu een linoleum vloer in de woonkamer van ongeveer 60m2 maar willen een siergrind vloer. Moet dat eerst het linoleum eruit en kunnen jullie dan over de lijmresten leggen of moeten die er ook eerst uit en wat gaat het ons dan kosten

Linoleum vloer leggen

Wij zijn op zoek naar een ervaren vakman om onze keuken en wc-vloer te egaliseren en daarna te voorzien van linoleum. Het gaat om ongeveer 24 m2 en er liggen nu fermacell vloer platen. Het zou fijn zijn als het over twee week gelegd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Linoleum op de keukenvloer aanbrengen

Ik wil graag linoleum op een keukenvloer laten aanbrengen. De afmetingen zijn 2.60 X 4.20 meter. De vloer is reeds geëgaliseerd. Zou iets bijgewerkt moeten worden.