Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Linoleum egaliseren en bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: linoleum egaliseren en bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: linoleum egaliseren en bekleden

Linoleum egaliseren en bekleden

Er is een prijsopgave gewenst voor het egaliseren en bekleden van linoleum voor een oppervlakte van 565 m2.

Laminaat leggen op diverse ondergronden

Ik wil laminaat laten leggen in de volgende vertrekken: - WC, 90 cm x 85 cm, daar ligt nu linoleum/ laminaat - Op de overloop, 220 cm x 90 cm, er zit een schuine hoek in - Een plintstrip om de rand van de trap te bekleden, hier ligt tapijt op - Wellicht nog egaliseren/ laminaat op balkon, 285 cm x 75 cm, de ondergrond is beton - Laminaat lijmen op eiken ronde eettafel 130 cm diameter. Het laminaat, flexibele stroken van Tarkett en lijm is aanwezig.

Linoleum vloer leggen

Wij zijn op zoek naar een ervaren vakman om onze keuken en wc-vloer te egaliseren en daarna te voorzien van linoleum. Het gaat om ongeveer 24 m2 en er liggen nu fermacell vloer platen. Het zou fijn zijn als het over twee week gelegd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer voor VVE laten egaliseren

In opdracht van een Vve: Een lange gang met betonnen vloer egaliseren. In de gang ligt deels linoleum dat ernstig is beschadigd en verbrokkeld. Dat moet eerst worden verwijderd. Verder is het beton op meerdere plaatsen gescheurd en gebroken. De totale oppervlakte beslaat ongeveer 40 m2. Het pand bevindt zich in de binnenstad van Utrecht. Graag uw reactie.

Vloer met elektrische vloerverwarming egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer met elektrische vloerverwarming (matten), ongeveer 100 m². Egaliseren ten behoeve van het leggen van click PVC. Graag ook advies ten behoeve van noodzaak extra ondervloer onder de PVC. Daarnaast advies voor het eventueel zelf alvast kunnen verwijderen van linoleum vloer: aandachtspunten en mogelijk voor behandelen voordat u langs komt.

Vloer van beton egaliseren

Het betreft het egaliseren van een betonnen vloer. Het gaat om ongeveer 110 m2. Op de betonnen vloer zijn wat oneffenheden zichtbaar door het verwijderen van een linoleum vloer.

Vloer egaliseren

Wij willen een nieuwe vloer aanschaffen. Vanwege eerdere verbouwingen is de vloer echter niet geheel egaal. Een aantal jaar geleden hebben wij een naar binnen gebouwd halletje bij de woonkamer getrokken. De aannemer heeft hier destijds wat beton in gestort om het enigszins egaal te maken. De vloer loopt nu in de hoek niet mooi egaal. Dit willen we graag netjes gemaakt hebben. Het linoleum van de vorige vloer ligt nu als 'ondervloer' onder het laminaat. Wij zijn er nog niet helemaal uit wat de nieuwe vloer wordt. Dit kan laminaat worden, maar ook lamelparket of echt parket. In ieder geval hebben we de volgende vragen: - Wat zou het kosten om de vloer van 5,8 meter diep bij 5,2 meter breed + aangrenzende keuken van 2,4 meter diep bij 3 meter breed te egaliseren? - In de woonkamer zitten 2 kruipruimtes (oude en een nieuwe). Eén hiervan zouden we graag dichtmaken. Wat is de meerprijs? - Kunnen jullie ook de afwerking van het kruipruimteluik verzorgen? - Moet het linoleum er ook uitgehaald worden? Wellicht is het goed om in contact te komen met elkaar. Mijn gegevens staan erbij, dus neem gerust contact op.

Vloer egaliseren tbv aanbrengen van laminaat of linoleum

Vloer egaliseren tbv aanbrengen van laminaat of linoleum. De betonnen ondergrond is behoorlijk ongelijk.

Slaapkamervloer uitvlakken en egaliseren

Slaapkamervloer van 24 m2 gelegen op eerste verdieping moet geëgaliseerd worden zodanig dat linoleum gelegd kan worden. Is betonvloer en loopt licht af en is niet geheel egaal. Is momenteel jabo-tapijt op geplakt.

Forbo linoleum concrete leggen

Professionele vloerlegger gezocht die op korte termijn Forbo linoleum kan leggen voor een scherpe prijs. Het betreft een slaapkamer van circa 16 m2 met uitsparingen voor trapgat en inloopdouche. Nieuwe zandcement dekvloer. Graag een prijsaanbieding per m2 obv Forbo marmoleum Concrete. Graag een all-in prijs inclusief de levering, het leggen en eventueel egaliseren.