Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lijmresten vloerbedekking verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lijmresten vloerbedekking verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lijmresten vloerbedekking verwijderen

Lijmresten vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking die meer dan 30 jaar geleden is gelegd heb ik al verwijderd. Lijmresten niet door mezelf te verwijderen ondanks eis van verhuurbedrijf dat de vloer schoon opgeleverd moet worden. Het betreft zolderverdieping en 3 slaapkamers. Het betreft circa 70 m2.

Vloerbedekking en lijmresten verwijderen

Wij zoeken iemand om vloerbedekking en lijmresten te verwijderen van 3 open trappen met 6 treden en een schepbord elk, en van 2 dichte trappen van respectievelijk 5 treden met 6 schepborden en 6 treden met 7 schepborden. Wij willen de trappen daarna schilderen, dus de lijmresten moeten ook zeer grondig worden verwijderd.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd zodat daarop weer een vloerbedekking gelegd kan worden. Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 21 vierkante meter: keuken en toilet (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton en die van het toilet op tegels. Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmlaag worden verwijderd. De vloerbedekking hebben we zelf al weggehaald. Die heeft er circa 20 jaar gelegen, en de lijm ziet er uit als een geelachtige kit. I.v.m. de opleverdatum moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Vastgelijmde vloerbedekking en lijmresten verwijderen

Vastgelijmde vloerbedekking en lijmresten verwijderen. Het gaat om ca 50 m2.

Vloerbedekking van de trap en overloop verwijderen

Ik moet op 14 augustus mijn huurwoning leeg en schoon opleveren. Voor die tijd wil ik ongeveer 15 m² verlijmde vloerbedekking inclusief de lijmresten laten verwijderen van de trap en overloop. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Vastgelijmde vloerbedekking verwijderen

Het betreft het verwijderen van het tapijt en de lijmresten van de trap en de overloop, 1 bij 2 meter ongeveer. De trap heeft 14 treden.

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Verwijderen vloerbedekking en lijmresten trap

Lijmresten verwijderen van vloerbedekking

Ik heb in 2 slaapkamers vloerbedekking laten verlijmen en ik moet nu ik eruit ga de lijm verwijderen. De vloerbedekking krijg ik er zelf wel uit. Het gaat alleen om de lijm. In totaal gaat het om minder dan 25 m2

Vloerbedekking verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderden van de vloerbedekking uit de woonkamer van een eengezinswoning. Wij denken dat deze deels gelijmd is. Ook de lijmresten dienen te worden verwijderd. De vloerbedekking dient ook te worden afgevoerd. De oppervlakte is 27 m2 en het werk die op 16 of 17 oktober 2017 uitgevoerd te worden.