Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage vloerverwarming

Lekkage vloerverwarming

Ik heb een lekkage in de vloer verwarming gebied 5 meter bij 3 meter ongeveer graag een prijs opgave voor: *verplaatsen meubels *stofdichtmaken *verwijderen pvc vloer (direct gelijmd op egaline) *verwijderen witte plinten *verwijderen Egaline *verwijderen betonvloer *oplossen lekkage vloerverwarming *nieuwe betonvloer *nieuwe egaline *eventueel schuren zodat het goed vlak is, de pvc is vrij dun *nieuwe pvc vloer leggen *nieuwe plinten plaatsen De pvc vloer kan ik materiaal voor heleverd krijgen. Restant graag inclusief materialen.

Laminaat na lekkage vervangen

Ik wil graag het laminaat laten vervangen in de slaapkamers en op de overloop na lekkage. Laminaat, plinten en ondervloer (circa 40 m2) verwijderen en afvoeren naar stortplaats. Laminaat, (eventueel) ondervloer en plinten vervangen. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een eengezinswoning. De woning heeft vloerverwarming.

Laminaatvloer vervangen

In verband met lekkage willen we een nieuwe laminaatvloer, geschikt voor vloerverwarming, laten leggen. De oppervlakte is 80 m2. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte met daarin kosten leggen van vloer, inclusief ondervloer en plinten. Daarnaast graag een prijs voor het materiaal, laminaat en ondervloer. Op dit moment ligt er een laminaatvloer van het merk CanDo. Een lichte kleur.

Eikenhouten vloer vervangen door tegels

Vervanging van een stuk van de Eikenhouten vloer i.v.m. lekkage. Wij halen zelf de houten vloer weg voor het gedeelte in de keuken. Circa 5 m2 moet opgehoogd worden, dan elektrische vloerverwarming en dan tegels. Tegels en vloerverwarming kopen we zelf, rest kunnen jullie?

PVCclickFLOORING afleggen

Ik ben begonnen met op de begane grond van onze eengezinswoning om PVC clickFLOORING laminaat (Praxis) te leggen en ben halverwege gekomen. Vorige week is er in de wc lekkage aan de vloerverwarming geconstateerd, dit is inmiddels verholpen. Volgende week kan de vloer afgelegd worden alleen zijn mijn vrije dagen op. Ik zoek iemand die de vloer afmaakt en ook de plakplinten plaatst.

Siergrindvloer met vloerverwarming

Wij willen graag door het hele appartement van 55 vierkante meter een waterdichte siergrindvloer met fijn grind. Eveneens in de badkamer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Alle radiatoren verwijderen dus. Geen plinten. Betonnen vloer die we vochtwerend voorbehandeld willen hebben. De huidige vloer is een eikenhouten vloer, incl. onderlaag van 46 mm die na lekkage nog verwijderd moet worden. Betreft ook het leveren van alle materialen.