Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leggen laminaat vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leggen laminaat vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leggen laminaat vloer

Laminaat vervangen

Door waterschade kan ik niet meer de zelfde kleur krijgen van het laminaat Mijn onder verdieping heb ik een kleur laminaat liggen. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Het ongeveer 54 vierkante meter laminaat grijs genuanceerd incl leggen.

Laminaatvloer leggen in de keuken en gang

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer in de keuken en gang. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. De huidige vloer verwijder ik zelf. De offerte heb ik nodig voor de verzekering.

Laminaat leggen

Graag laten wij 35 m2 laminaat leggen in slaapkamer en gang. Ondervloer en laminaat hebben we, het gaat alleen om het leggen. Graag een offerte van de arbeidskosten.

Laminaatvloer leggen

Graag wil ik na een waterschade een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 54 vierkante meter. De ondervloer leggen we zelf. Het laminaat is inmiddels besteld. Bij voorkeur wil ik het dit jaar nog laten leggen.

Laminaat leggen

Het laminaat ligt klaar, alsmede de ondervloer. De plinten worden besteld.De totale oppervlakte bedraagt plm. 30vierkante meter. Klusje moet rond 17 december a.s. worden gedaan.

Laminaten vloer of pvc vloer leggen

Wij zoeken iemand die voor ons een pvc vloer of een laminaat vloer kan leggen. De plaatsing zou midden maart het beste uitkomen, dit voor de keuken die in week 13 van 2020 wordt geplaatst. De huidige vloer betreft een tegelvloer met vloerverwarming. Het soort vloerverwarming durf ik niet te zeggen. Ik zou graag een offerte willen over de plaatsing van zowel pvc als laminaat, ben hier namelijk nog tussen aan het twijfelen. Als een laminaatvloer überhaupt mogelijk is. Ik heb helaas geen precieze afmetingen van de woning. De oppervlakte beneden is geschat 40-50 m2. De sleutel krijgen we eind februari. Als er iets afgevoerd moet worden doen we het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Laminaat leggen in slaapkamer

Laminaat leggen incl. plinten en planken. Het is 25 m2. Oude laminaat verwijder ik zelf. Ik ontvang graag een offerte exclusief het laminaat.

Vloer leggen

Er moet een 66 m² laminaat vloer gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief het laminaat.

Laminaatvloer herleggen met ondervloer

Ik wil graag mijn laminaat vloer voorzichtig eruit laten halen. En dan terug laten leggen. Met een dikkere ondervloer dan wat ik nu heb . Graag wil ik ook dat het afgewerkt wordt met plinten. Ik heb dit allemaal al in mijn bezit. Het gaat om 65 m2.

Laminaat leggen

Wij gaan verhuizen naar een woning waar bij op de 1e en 2e verdieping wij graag laminaat met ondervloer en hoge plinten leggen. Het betreft 5 slaapkamers en 2 overlopen. Totaal ongeveer 90 m2.