Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leggen van lamelparket? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leggen van lamelparket. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leggen van lamelparket

Lamelparket laten leggen

Het verlijmd leggen van eiken lamelparket op basis van onderstaande : Totaal aantal m2 bedraagt 77 m2 Hoge plinten 40 meter Platte plinten 10 meter Lijm + verharder en primer worden meegeleverd met de vloer. Planning is dat de vloer in week 32/33 (8 - 16 augustus) kan worden gelegd. Informatie vloer en indeling woning in bijlagen

Lamelparket leggen

Op BG en 1e etage 95m2 lamelparket leggen in nieuwbouwwoning. Prijs compleet met primer en leggen a.u.b. De woning wordt opgeleverd met een zandcementvloer. Het parket hebben wij al besteld.

Vloerverwarming gleuven dichtzetten en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die 1) geulen van ingefreesde vloerverwarming kan dichtzetten en 2) de vloer vervolgens kan egaliseren ter voorbereiding van het leggen van zwevend lamelparket. Als ik het goed heb begrepen, ben ik bij jullie aan het juiste adres hiervoor! Het gaat om een appartement in Amsterdam met een cementdekvloer. Oppervlak is ongeveer 93m2 (woonkamer, hal, 2 slaapkamers. Excl badkamer en wc). Het appartement is op de vierde verdieping. Helaas is er geen lift. Er is wel een goed balkon waar tegenaan een (verhuis)lift gezet zou kunnen worden indien nodig.Het verzoek is vrij kortdag. Zouden jullie hier gelegenheid voor hebben in de week 6 juli? Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Visgraat lamelparket vloer leggen

Ik wil graag in de woonkamer en keuken, van 37m2, een lamelparket vloer laten leggen. In totaal 18 mm dik. De ondervloer kunnen we zelf leggen. De vloer kopen we zelf. Graag zouden we een bis in de vloer willen.

Leggen van lamelparket

Door de hele woning circa 65 m2 een lamelparketvloer laten leggen. Ik zorg voor het materiaal. De huidige laminaatvloer moet wel verwijderd worden door de vakman en afgevoerd.

Spoedklus leggen 30 m2 visgraat lamelparket

Het betreft het leggen van ca 30 m2 visgraat vloer (duoplank) in onze jaren 30 woonkamer. Bij voorkeur start ergens volgende week. Er hoeft vooraf niets verwijderd te worden.

Egaliseren fermacell verdiepingsvloer

Betreft recent gerealiseerde dakopbouw vloeroppervlak ca 55 m2, fermacell estrich vloer. De vloer is nu onvoldoende vlak om lamelparket op te leggen. Meeste ongelijkheden zijn kleiner dan 10 mm, maar op één plek zit een diepere kuil. Wat zou het kosten om dit te laten egaliseren?

Klik lamelparket leggen met plinten en ondervloer

We willen een offerte voor het leggen van deze klik lamelparket visgraatvloer + ondervloer + plinten op de benedenverdieping van onze nieuwbouwwoning medio eind januari. : https://www.bva-auctions.com/nl/auction/lot/42653/13750419?pid=0 Ondervloer en plint moet nog gekocht worden. Zie plattegrond in linkerplaatje van de bijlage.

Lamelparket leggen

Het gaat om het leggen van 27 m2 lamelparket in slaapkamer en gang met trapgat (inclusief afwerking trapgat) Het parket vanuit de gang moet aangesloten worden op laminaat van 2 andere slaapkamers. Daarbij dient 21 m1 hoge plint gemonteerd te worden. Plinten hoogte 15 cm moeten nog aangeschaft worden. Maar mag ook door de vakman worden geleverd.

Lamelparket leggen

Een oppervlakte van 1,5 vierkante meter bij de open haard moet worden bijgelegd. De huidige stukken moeten deels worden verwijderd en de nieuwe moeten worden ingeschoven. Rondom een plint aanbrengen. Parket en plint zijn aanwezig. Uitvoeren voor 5 november, kan ook s'avonds en in het weekeind.