Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaten leggen studio 30m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaten leggen studio 30m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaten leggen studio 30m2

Het leggen van een laminaatvloer (65m²) inclusief plinten en ondervloer

Er moet een vloer gelegd worden (inclusief plinten en ondervloer) van 65m² in ons nieuwe appartement. Wij hebben de montagekit en de laminaten vloer. Wij willen dit graag gelegd hebben tussen 21 september en 4 oktober.

Laminaten leggen studio 30m2

Ik ben op zoek naar iemand die 30 m2 laminaat voor mij kan leggen. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.

Laminaat en ondervloer leggen (35m2)

Ik wil in mijn nieuwe appartement een laminaten vloer + de ondervloer laten leggen. Het betreft ongeveer 35m2

vloer egaliseren

We hebben een oude boeren plavuizen vloer in de huiskamer en willen graag daar als het kan een laminatenvloer overheen leggen. Daarvoor willen we graag onze oude vloer laten egaliseren. Als kan dus alleen egaliseren, zodat we zelf de laminaten vloer kunnen leggen. Gaat in totaal om 30 m2.

Laminaten vloer of pvc vloer leggen

Wij zoeken iemand die voor ons een pvc vloer of een laminaat vloer kan leggen. De plaatsing zou midden maart het beste uitkomen, dit voor de keuken die in week 13 van 2020 wordt geplaatst. De huidige vloer betreft een tegelvloer met vloerverwarming. Het soort vloerverwarming durf ik niet te zeggen. Ik zou graag een offerte willen over de plaatsing van zowel pvc als laminaat, ben hier namelijk nog tussen aan het twijfelen. Als een laminaatvloer überhaupt mogelijk is. Ik heb helaas geen precieze afmetingen van de woning. De oppervlakte beneden is geschat 40-50 m2. De sleutel krijgen we eind februari. Als er iets afgevoerd moet worden doen we het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Laminaat leggen in plaats van laminaat met schade

Ik wil nieuwe laminaten laten leggen in mijn woonkamer en hal, totaal 35 m2. Het huidige laminaat beschadigd door lekkage. Dit moet er uit gehaald worden en afgevoerd. Ook de meubels (bank, tv kast, salontafel, eethoek en koelkast) moeten eruit of verplaatst voordat de nieuwe laminaat komt, deze staan nog in de woonkamer. De ondervloer en hoge plinten moeten ook opnieuw gedaan worden het plek waar lekkage is moet eerst goed gedroogd worden. Dit kan ik zelf niet hopelijk u wel? Het materiaal laat ik zelf leveren, dat heb ik nog niet in huis. Dat kan snel geleverd zijn, staat op afroep. Heel graag eerst een globale prijs.

Laminaat en ondervloer leggen na waterschade

Ik wil graag een nieuwe laminaten vloer in mijn slaapkamer van 18 m2. De kamer is rechthoekig met een betonnen ondergrond. Het laminaat moet inclusief ondervloer, kunststof folie en plinten worden geplaatst. De materialen zijn nog niet aangeschaft.

Laminaat leggen

Laminaten legen 24 m2

Laminaat door de hele leggen

Er is een lekkage geweest in mijn keuken. De lekkage is verholpen, maar ik zit wel met doorweekte laminaten. De laminaten lopen door in de gehele woning en zijn niet meer te verkrijgen. Het gaat om 90 m2 oppervlakte waar laminaten zijn aangelegd. Voor om en nabij de € 24 per m2, daarboven op moet nog isolatiemateriaal en de bijbehorende plinten gerekend worden. Graag ontvang ik z.s.m. een offerte met daarin: - Kosten 99 m2 laminaat a € 24,- (incl 10% spelingsruimte) - Arbeidskosten - Isolatiemateriaal - Plinten

Kliklaminaat leggen

Tussen 18 november en 25 november wil ik laminaat laten leggen in een ander huis. De totale oppervlakte van het huis qua vloeren is ongeveer 120 m². Voor de woonkamer is al nieuw laminaat besteld. De rest van het huis wil ik zoveel mogelijk met bestaand kliklaminaat laten leggen. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor de hele klus en zoek iemand die kan adviseren over hoe de kamers het meest zuinig te leggen zijn met de in bezit zijnde laminaten.