Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer vervangen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer vervangen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer vervangen na waterschade

Laminaatvloer leggen benedenverdieping

Er moet een laminaatvloer worden vervangen na lekkage in de keuken. De ondervloerfolie is nog in orde. Oppervlakte van ongeveer 36 vierkante meter. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en een stuk trapkast. De klant is op zoek naar laminaat van ongeveer 15 euro per vierkante meter. De kleur en materiaal moeten nog worden overlegd.

Vervangen van een beschadigde laminaatvloer

In verband met een lekkage in de gang wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een beschadigde vloer in de hal voor een nieuwe vloer (zie bijlage voor een plattegrond). Deze klus zou uit twee afspraken bestaan. Op de eerste dag wordt de oude vloer er uitgehaald en afgevoerd. Dit omvat het netjes doorzagen van beschadigde laminaat vloer bij drie deurposten, omdat de huidige vloer in 1 stuk door het gehele appartement gelegd is en alleen het stuk in de gang vervangen hoeft te worden. Vervolgens worden de plinten, beschadigde vloer en ondervloer verwijderd. Wanneer de ondergrond voldoende gedroogd is, kan de tweede afspraak plaatsvinden. Dit omvat het leggen van ongeveer 9.20 m2 ondervloer (GAMMA Firstfloor Isoline Ondervloer Isoline 7.2 M2 FSC), ongeveer 9.20 m2 laminaat (GAMMA Confort laminaat zwart eiken 2,25 m² 7 mm), ongeveer 13 meter plinten (GAMMA Confort plakplint 411 zwart eiken 240 cm) en drie dorpels (Finifix overgangsprofiel donker grijs 34 mm 93 cm). Ik hoop dat ik zo voldoende duidelijk ben geweest. Wel vraag ik mij nog af of deze offerte inclusief of exclusief materiaalkosten is?

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Er is water onder mijn laminaatvloer van ongeveer 20 m² gelopen waardoor deze beschadigd is. Ik wil de vloer inclusief de ondervloer en plinten laten vervangen. Ik koop zelf het nieuwe materiaal en zoek een vakman voor de uitvoering. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die kan gebruiken voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus snel laten uitvoeren.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Vervangen laminaatvloer na waterschade

Door lekkage aan een keukenkraan is er schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat in de keuken en woonkamer. Er moet ongeveer 35 m² laminaat worden vervangen. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren, want het laminaat in mijn keuken staat helemaal omhoog en het is er daardoor niet werkbaar meer.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Het laten leggen van 60 m2 laminaat. Het betreft een vloer die dermate waterschade heeft dat deze geheel vervangen moet worden. In de berekening mag meegenomen worden een laminaat vloer van 13 euro m2. Inclusief het afvoeren van de oude vloer en vervangen van plinten. Het gaat over 1 grote ruimte en een hal.

Beschadigde laminaatvloer vervangen

Door lekkage aan de wasmachine is er schade ontstaan aan een stukje laminaatvloer met ondervloer op onze zolder. Het gaat om ongeveer 4 m². We laten het hier graag vervangen. Daarbij mag een eenvoudig laminaat in een budgetvriendelijke prijsklasse worden geleverd. Ik ben zelf niet heel handig. Als de verzekering akkoord gaat, laat ik de klus graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb lekkage gehad vanuit mijn badkamer en daardoor is er schade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Er ligt in totaal 95 m² laminaat. Een deel daarvan zal vervangen moeten worden. Dat betreft laminaat in de gang. Ik laat dit hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius