Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer tijdelijk verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer tijdelijk verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer tijdelijk verwijderen

Laminaatvloer tijdelijk verwijderen

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die mijn laminaatvloer, totaaloppervlak 107 m², kan loshalen. Hier laat ik vervolgens vloerverwarming in plaatsen. Vervolgens dient de laminaatvloer weer teruggelegd te worden en dienen beschadigde delen vervangen te worden. Graag laat ik mij adviseren over de beste aanpak.

ondervloer aanleggen met behoud bestaand laminaat

de bovenbuurman van mijn huurder heeft geen ondervloer onder zijn laminaat en ook weinig geld om er een aan te brengen (terwijl ie dat natuurlijk wel is verplicht). Ik wil als huisbaas wel financieel bijdragen om een ondervloer aan te brengen zodat mijn huurder minder last heeft van zijn bovenburen. De bovenbuurman staat er wel voor open want Vestia zet hem ook onder druk vanwege zijn verplichting. Kun je de bestaande laminaatvloer er tijdelijk afhalen, ondervloer leggen, en bestaande laminaat terugleggen? het gaat om een verdieping van ongeveer 50m2.

Laminaat leggen na waterschade

Tbv mijn verzekering ivm waterschade wil ik graag een offerte voor: - het leggen van 35 a 40 vierkante meter laminaat Flooring 7 mm in kamer en keuken - het leggen van de isoline ondervloer - het rondom afwerken met plakplinten - het uitruimen en indien nodig tijdelijk opslaan van de meubels en witgoed OF verplaatsten - het slopen van de huidige laminaatvloer en afvoeren van laminaat, ondervloer en plinten - Na het leggen van de nieuwe vloer, het inruimen van kamer en keuken, inclusief het weer in elkaar zetten van de wandkasten - Na afloop stofvrij opleveren De huidige vloer lag er nog geen 2 weken in toen door een verstopte riolering de vloer onder water kwam te staan. Donderdag 17 september komt de verzekeringsexpert de schade opnemen. We willen graag zo snel mogelijk daarna de vloer uitgehaald en weer opnieuw gelegd hebben. En natuurlijk alles daarna weer op zijn plaats. Het ziet ernaar uit dat de ondervloer verder geen extra droogijs behoeft. Graag ontvang ik van uw een offerte, zodat we een indicatie van de kosten hebben. Hetzelfde type laminaat is gelukkig nog gewoon te koop bij Gamma. Zodra mogelijk zullen we daarvoor de bestelling en opdracht tot levering plaatsen. De betonvloer moet worden opengehakt om de lekkage te verhelpen. Daarna zal de riolering gerepareerd worden en daarna zal het weer dicht gesmeerd worden. PS graag verneem ik het telefoonnummer waarop ik met het montagebedrijf in contact kan komen en waarmee de verzekering Aegon indien gewenst contact kan zoeken. Het betreft de vloer van mijn vriendin in Hoorn. I.v.m. met haar conditie behandel ik tijdelijk een deel van haar zaken.

Laminaatvloer leggen

In de keuken (12 m2), huiskamer (20 m2) en halletje (3 m2) moet een laminaatvloer gelegd worden. De vloerbedekking en het zeil in de keuken moet eventueel weggehaald worden. Bij elkaar is het een oppervlakte van zo'n 36 m2. De woning is bewoond en we moeten dus tijdelijk verhuizen naar een opslagruimte. De slaapkamer blijft bewoond door ons. De piano zouden we willen laten staan, kan dat? Behalve het leggen zelf, hebben we ook advies nodig over het laminaat en dergelijke. Laminaat eventueel bij Praxis bestellen. Periode: 1e helft juni en/of in overleg.

Het betreft het leggen van een ...

Het betreft het leggen van een laminaatvloer en ondervloer over een oppervlakte van ongeveer 75 m2, verdeeld over twee kamers en een gang. Plinten zijn (nog) niet nodig. Omdat ik reeds in het appartement woon, en geen plaats heb om de meubels tijdelijk op te slaan, moet het leggen gebeuren in twee (dag)delen.