Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer in een seniorenwoning leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer in een seniorenwoning leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer in een seniorenwoning leggen

Laminaatvloer in een seniorenwoning leggen

Inclusief ondervloer en plinten 58 m2 verdeeld over hal, huiskamer en slaapkamer in een senioren woning gelijkvloers.

Laminaat leggen in een seniorenwoning

Graag wil ik in de woning van mijn moeder een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 54 m² in de woonkamer, de gang en 2 kleine kamertjes. Wij kunnen zelf de ondervloer en plinten plaatsen. Mijn moeder gaat op 21 april naar deze woning verhuizen en het zou fijn zijn als de klus enkele dagen daarvoor is afgerond. Wij zorgen er zelf voor dat alle materialen er op tijd liggen. We ontvangen graag uw offerte.

Vervangen laminaatvloer vanwege waterschade

Vervangen laminaatvloer vanwege waterschade. In de woning, seniorenwoning, is de keuken en gedeelte kamer beschadigd. De keuken, woonkamer, gang en slaapkamer loopt in elkaar over. Totale oppervlakte is 47 vierkante meter. Geen opstaande plinten maar plakplinten aan de kant. Laminaat en plinten leveren we zelf aan.

Het leggen van praxis laminaatvloer en ...

Het leggen van praxis laminaatvloer en plinten in seniorenwoning.

Het leggen van een laminaatvloer in een ...

Het leggen van een laminaatvloer in een seniorenwoning. Circa 60m2. Seniorenwoning is geheel gelijkvloers op begane grond. Tevens zal er van één deur circa 1 cm. afgeschaafd moeten worden.