Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer repareren of vervangen

Beschadigde laminaatvloer repareren

Door waterschade is een gedeelte van mijn parketvloer beschadigd. Ik heb nog nieuwe tegels en er moet een ondervloer gelegd worden en de nieuwe tegels moeten gelegd worden. Het gaat om een klein stukje zoals je kunt zien op de foto.

Laminaat repareren

Door een lekkage in de keuken is een deel van laminaatvloer beschadigd, ongeveer bij drie keukenkastjes. Wat zouden de kosten van een eventuele reparatie zijn? Het bescahdigde deel is ongeveer 3m2 dat grenst aan de muur. Ik weet niet of dit betekend dat dit gedeelte moet worden vervangen of de gehele vloer. De gehele vloer zou 69m2 zijn. Graag een offerte voor de eventuele reparatie, zo niet de gehele vloer.

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag mijn laminaat vloer laten repareren. Deze hoeft niet vervangen te worden. De schade zijn erg klein. Behalve foto 3157, deze loopt over een sectie van ca. 30cm bij 20cm. De vloer bevindt zich op de eerste verdieping.

Laminaatvloer

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn studio. Mijn studio is eigenlijk totaal 27m2 maar ik wil ongeveer alleen 5 m2 laten repareren. Ik weet niet of dit opnieuw gelegd moet worden, of dat het gerepareerd kan worden. Ik heb een video ter beschikking om het op te helderen. Graag een offerte opstellen voor het zowel opnieuw leggen als het eventueel herstellen.

Laminaatvloer repareren

Wij hebben waterschade gehad op onze laminaatvloer, nu zijn er 6 laminaatstukken beschadigd. Wij willen dit hersteld hebben, de gehele vloer is ongeveer 75m2. Wij hebben geen vervangende vloerdelen.

Laminaatvloer repareren

Geachte heer, mevrouw, Door lekkage is mijn laminaatvloer in de keuken aan alle zijden omhoog gaan staan. Deze laminaatvloer ligt aaneensluitend in keuken, woonkamer en hal en is niet meer te verkrijgen.

Laminaat repareren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een laminaatvloer na lekkage , +_ 10 planken moeten vervangen worden.

Laminaatvloer repareren/ opnieuw leggen

Dankzij een lekkage is een zo'n 6 m2 laminaat vloer in mijn gang krom getrokken wat vervangen moet worden. De ondervloer zal ook vervangen moeten worden en mogelijk de cement vloer op laten drogen. Helaas is er een plank krom getrokken die doorloopt naar de slaapkamer, waardoor de hele slaapkamer ook opnieuw gelegd moet worden (geen drempel). In totaal zou het om 20/ 25 m2 gaan dat vervangen moet worden. De huidige vloer zou ik graag door u laten verwijderen.

Laminaat repareren

Na een lekkage van de CV-leiding is/wordt een deel van de laminaatvloer opengebroken en zal vervangen moeten worden. Dus ik praat mogelijk maar over enkele vierkante meters, 3m2 meer arbeidsloon dat productkosten. Het totaal oppervlakte 4 x 4 Doen jullie dat?? Het volledig uitbreken is problematisch, omdat er grote kasten op 'gebouwd' zijn!

Laminaatvloer repareren of vervangen

Tijdens het leveren van mijn bank zijn er meerdere krassen gemaakt op mijn laminaatvloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van mijn beschadigde vloer. Het gaat om meerdere plekken, mogelijk zal de vloer helemaal vervangen moeten worden. Dan gaat het om 80 m2. Zie foto's.