Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer met plinten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer met plinten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer met plinten leggen

Herstelwerk aan laminaatvloer

Hi, Sorry my Dutch is not that good, I have a house and I need to do some corrections on the laminaat in the corners (some parts are low or making a sound), This makes some gaps between the plinten (wide plinten) and the floor in some parts of the house. I also like to correct the plinten installation in some areas of the house, also install plinten in some areas where there are none, It is not a big Job but I want to have it done very professionally. I have not measured the exact square metres yet. Thank you for your time.

Laminaat inclusief ondervloer en plinten leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer en ondervloer inclusief plakplinten. Het gaat om de woonkamer, hal en slaapkamer ongeveer 55m2

Laminaatvloer vervangen vanwege (water)schade

Wij hebben lekkage gehad en daardoor zijn het laminaat, de ondervloer en de plinten op onze overloop van 5 m² beschadigd. We willen alles laten verwijderen en afvoeren en nieuw laten aanleggen. Er zijn 4 deuren op de overloop. Er moet een strip gemonteerd worden tussen het laminaat en de trap. Ik heb het materiaal al gekocht bij Gamma, beuken laminaat. Ik ontvang graag uw offerte. De verzekering dekt grotendeels mijn schade.

Huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning

Ik wil de oude huidige vloer van 3 jaar oud met ondervloer en plakplinten van 80 m2 verhuizen naar de nieuwe kleinere (66 m2) woning op 2 km afstand. Daar moet de vloer, ondervloer en plinten dan opnieuw gelegd worden. De plakplinten laten in de huidige woning nu al los. Daar moet dus waarschijnlijk lijm of tape gebruikt worden om weer opnieuw vast te zetten. Het overgebleven materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.

Vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen

Laminaatvloer leggen en hoge plinten monteren. Het is 80 m2 laminaat en 55 meter aan hoge plinten. Er ligt al een ondervloer. Wat er vooraf gedaan moet worden: - De huidige laminaatvloer is verwijderd. Een stuk echter niet, aangezien er een muur op de vloer is geplaatst. Deze zal met een cirkelzaag of iets dergelijks verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 3 a 4 m2 wat nog verwijdert moet worden (hoeft niet afgevoerd te worden). - Er is ook nog een plint die verwijderd moet worden (zit vast met spijkers). - Voor de plinten hebben we geen bevestigingsmateriaal ingekocht (we hebben alleen de vloer en de plinten). Als wij iets moeten kopen dan graag laten weten. Als jullie iets meenemen, ook prima.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Onze dochter krijgt op 28 november de sleutel van haar huis. We hebben bij Gamma 36 m² laminaat en ondervloer en 25 meter plinten gekocht en deze worden op donderdag 30 november geleverd. We zoeken een vakman die de laminaatvloer wil leggen voor vrijdag 8 december. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer, hal en keuken. We ontvangen graag uw offerte.

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken een vakman/vrouw voor het leggen van ongeveer 50 vierkante meter laminaat (met ondervloer) in onze woonkamer/keuken en onze hal. Afwerking met plakplinten. Laminaat, ondervloer en plinten zijn al besteld. Het gaat om een klus op korte termijn, bij voorkeur op maandag 27 november.

Laminaat leggen en plinten

De laminaatvloer in onze hal is er voor een groot gedeelte uitgehaald in verband met een lekkage aan de cv-leiding. Wij zoeken iemand die de vloer in de hal weer opnieuw kan leggen, we hebben voor ongeveer 4 pakken laminaat gekocht, 8 m2, die de totale oppervlakte kan beleggen. Daarnaast moeten ook de plinten geplaatst worden, plakplinten + hoge plinten met montagelijm, in de gehele woning. Dit zal gaan om 50 meter plinten.

Laminaatvloer met ondervloer laten leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer 40 m2 laten leggen. Op een parketvloer. Het laminaat en de ondervloer heb ik. Tevens moeten er 4 houten, stompe binnendeuren ingekort worden in verband met het laminaat. Geen plinten.

Partners

Partners van Casius