Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer met plinten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer met plinten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer met plinten leggen

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geegaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit.

Laminaat leggen in een seniorenappartement

Ik wil namens mijn vader een offerte aanvragen. Hij krijgt op 20 oktober de sleutel van zijn seniorenappartement. Er ligt daar nu tapijt. We willen daar een laminaatvloer overheen laten leggen met platte plinten. Het gaat om ongeveer 47 m² laminaat dat wij bij Gamma gaan kopen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die daar de komende 2 weken tijd voor hebben. Graag uw reactie per mail of sms. De voicemail van het opgegeven telefoonnummer werkt niet goed.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen, dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag een offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen: 75 m2. Er ligt nu zeil op de slaapkamers. Daar wil ik het laminaat op laten leggen. Ook plinten aanbrengen. Het laminaat en de plinten koop ik zelf. Dat moet nog uitgezocht worden.

Laminaat vloer leggen

Het leggen van een laminaatvloer in een woonkamer en hal van totaal 50 m2 en dan alles dus ondervloer en plinten

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Er is water onder mijn laminaatvloer van ongeveer 20 m² gelopen waardoor deze beschadigd is. Ik wil de vloer inclusief de ondervloer en plinten laten vervangen. Ik koop zelf het nieuwe materiaal en zoek een vakman voor de uitvoering. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die kan gebruiken voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus snel laten uitvoeren.

Laminaatvloer laten leggen

In de woonkamer, keuken en hal moet laminaat worden gelegd, plinten worden aangebracht en ondergrond worden gelegd. Woonkamer en keuken zijn ongeveer 45 m2 en hal 6 m2. Laminaat is ongeveer 30 centimeter breed. Er liggen nu plavuizen en hier kan het overheen worden gelegd. Het laminaat, (hoge) plinten en ondergrond schaffen we zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer met plinten leggen

Laminaat vloer 72 m2 wat zou het kosten inclusief. Laten leggen ook plinten

Nieuw laminaat leggen

In een woning moet na een forensisch onderzoek ongeveer 42 m² PRAXIS laminaat gelegd worden, inclusief ondervloer en plinten. De huidige laminaatvloer is al weg. Deze klus moet volgende week woensdag gebeuren op 18 oktober 2017. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Voor nadere informatie kunt u bellen of mailen. Dan kan u ook de juiste locatie worden doorgegeven.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer leggen in de hele woning van 75 m2. Nieuwe woning zonder verwarming of plinten. Allemaal rechte muren en hoeken.