Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer

Laminaatvloer laten leggen

Het gaat om 2 slaapkamers en een woonkamer. Ca. 100 m2

Houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren

Wij willen de houten vloer verwijderen en vervolgens laminaat laten leggen. Het gaat om 2 kamers. Afmetingen: 1- 4.79x2.76 m 2 - 3.57x2.76 m Graag kosten voor verwijderen, leggen en het materiaal.

Waterschade laminaat

Ik heb door een lekkage waterschade aan mijn laminaatvloer in de keuken, woonkamer en gang. Ik wil mijn vloer daarom laten vervangen. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Ook heb ik een nieuwe ondervloer en plinten nodig dus graag een offerte van het totaal inclusief leggen. Gaat om een verzekeringskwestie.

Een laminaat vloer in een nieuw aangekochte woning leggen

We hebben een huis gekocht en daar willen we graag een nieuwe laminaat vloer laten leggen. Er ligt al een laminaatvloer maar weet niet of dat er eerst uit moet en ander erover heen gelegd kan worden? Het betreft de begane grond en eerste verdieping en het gaat om 90 m2.

Laminaat vloer leggen in fotostudio 55m2

Een laminaatvloer leggen in mijn fotostudio (plm. 55m2) waar nu een compacte vaste-vloerbedekking vloer ligt die prima als ondervloer kan dienen. Ruimte is niet geheel leeg. Er zal wat geschoven moeten worden met wat spullen. De plakplinten verzorg ikzelf. Adres fotostudio.

Laminaatvloer laten leggen

Wij willen de laminaatvloer laten vervangen. Het is ongeveer 50 m2. Het oude mag eruit gehaald worden en afvoeren het nieuwe erin. Nieuwe laminaat materiaal, graag in overleg.

Laminaatvloer laten herstellen

Ik heb een herstelofferte nodig voor de verzekering. Er is water onder de vloer gekomen door wateroverlast op dakterras. De vloer staat bol, planken gaan uit elkaar. Het gaat om ongeveer 45 m2. Ik wil graag weten wat het kost om een nieuwe vloer te leggen en wat herstellen zou kosten.

60 m2 Laminaat leveren en leggen met ondervloer en plinten

Sleuteloverdracht van mijn appartement is laatste week Oktober 2020, voorkeur voor uitvoering is 1e of 2e week van November. Het gaat om het leveren en leggen van circa 60 m2 laminaatvloer met ondervloer en plinten. Het is op de 1e verdieping (met lift). Graag advies van de vakman betreffende type laminaat/ondervloer etc.

Laminaat opnieuw leggen

Ik heb wateroverlast gehad en 2 of meer delen zijn beschadigd (zie foto's). Het is de bedoeling dat de huidige laminaatvloer wordt verwijderd en opnieuw gelegd. Er is ook een kurk ondervloer die er ook uit moet. De totale vloer is ongeveer 10 x 5 meter en een keuken van 10 m2.

Laminaat vervangen

In onze laminaatvloer moeten er 5 (delen van) planken vervangen worden. Het gaat dus om het verwijderen van het laminaat - en het leggen van de nieuwe.