Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer in keuken repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer in keuken repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer in keuken repareren

Laminaatvloer in keuken repareren

Ik heb een lekkage gehad in de keuken en er zijn ongeveer 11 laminaat tegels beschadigd. Deze wil ik vervangen hebben. Ze liggen in het midden van een baan van 13 meter. Het beschadigde deel ligt tegen de muur waar ik begonnen ben met het leggen van het laminaat. Dus als ik het zelf zou moeten vervangen zou ik alles eruit moeten halen. Voor de verzekering moet ik wel eerst een offerte hebben.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Onze dochter krijgt op 28 november de sleutel van haar huis. We hebben bij Gamma 36 m² laminaat en ondervloer en 25 meter plinten gekocht en deze worden op donderdag 30 november geleverd. We zoeken een vakman die de laminaatvloer wil leggen voor vrijdag 8 december. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer, hal en keuken. We ontvangen graag uw offerte.

Offerte voor laminaat herstellen na waterschade

Het laminaat van ons open keuken heeft schade opgelopen door water uit koelkast en ook het laminaat van ons woonkamer heeft schade opgelopen door regenwater uit schoorsteen. Het gaat om een laminaat herstellen van 43 m2 in totaal. Graag ontvang ik een gespecificeerde herstelofferte voor de water/vochtschade aan de laminaatvloer.

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken een vakman/vrouw voor het leggen van ongeveer 50 vierkante meter laminaat (met ondervloer) in onze woonkamer/keuken en onze hal. Afwerking met plakplinten. Laminaat, ondervloer en plinten zijn al besteld. Het gaat om een klus op korte termijn, bij voorkeur op maandag 27 november.

Reparatie laminaat na CV-lekkage

Door waterschade als gevolg van een scheur in een koppeling van de cv-leiding in de begane grond is mijn laminaatvloer onbruikbaar geworden en moet worden vervangen. Het gaat om een hal, woonkamer en open keuken van totaal 45 m². Ik heb voor mijn verzekering een offerte nodig voor materiaal (laminaat, ondervloer, plinten) en legloon. Ik ben echter van plan het laminaat zelf te leggen hetgeen ook is goedgekeurd door de verzekering. Het nieuwe laminaat kost €11,- per m². Kunt u voor mij een herstelofferte uitbrengen op basis van materiaal en legloon?

Laminaatvloer leggen

Wij willen graag een all-in offerte voor de volgende oppervlakte: - woonkamer 5.66 x 5.84 = 33.05 m2 - slaapkamer 1 3.52 x 4.30 = 15.13 m2 - slaapkamer 2 3.92 x 2.87 = 11.25 m2 - keuken 3.51 x 2.96 = 10.39 m2 - entree 1 2.70 x 1.17 = 3.16 m2 - entree 2 5.60 x 1.40 = 7.84 m2 - berging 1 2.08 x 1.44 = 3.00 m2 TOTAAL 83.82 m2

Laminaatvloer vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 13 december de sleutel. We hebben onze verhuizing ingepland op 20 en 21 december. Er ligt in de woonkamer en keuken een laminaatvloer die we willen vervangen. We zoeken een vakman die vanaf 13 december tijd heeft om met ons de oude vloer te verwijderen en voor ons af te voeren. Daarna moet er dan nieuw laminaat met ondervloer worden gelegd, in totaal ongeveer 36 m². Wij zullen alle materialen zelf aanleveren. Graag ontvangen wij een offerte.

Laminaatvloer leggen benedenverdieping

Er moet een laminaatvloer worden vervangen na lekkage in de keuken. De ondervloerfolie is nog in orde. Oppervlakte van ongeveer 36 vierkante meter. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en een stuk trapkast. De klant is op zoek naar laminaat van ongeveer 15 euro per vierkante meter. De kleur en materiaal moeten nog worden overlegd.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen, dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag een offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten

Laminaatvloer laten leggen

In de woonkamer, keuken en hal moet laminaat worden gelegd, plinten worden aangebracht en ondergrond worden gelegd. Woonkamer en keuken zijn ongeveer 45 m2 en hal 6 m2. Laminaat is ongeveer 30 centimeter breed. Er liggen nu plavuizen en hier kan het overheen worden gelegd. Het laminaat, (hoge) plinten en ondergrond schaffen we zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.