Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer of houtenvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer of houtenvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer of houtenvloer leggen

Laminaatvloer of houtenvloer leggen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor laminaat leggen in een ruimte van circa 48 vierkante meter. Ik heb nu vermoedelijk laminaat liggen. De ondervloer zal groot en deels nog te gebruiken zijn. De vloer zelf graag afvoeren. Plinten enzovoort moeten ook gelegd worden. Ik zou ook graag willen weten wat een houten vloer zou kosten. Rond juli wil ik het liefst starten.

Laminaatvloer laten leggen

Laminaatvloer leggen op bovenverdieping met 4 slaapkamers en gang. Totaal circa 120 m2 op vlakke betonnen ondervloer (80%) en egale houtenvloer (20%). Alle materialen zijn aanwezig. Naast laminaat 8 mm vloerdelen, dienen ook de ondervloerplaten 7 mm alsmede hoge decoratieve plinten en plakplinten te worden aangebracht. Wij willen graag dat de klus in de loop van januari 2019 gereed komt.

Parketvloer en laminaatvloer leggen

Houtenvloer voor beneden verdieping laten leggen, ongeveer 50 m2. Laminaatvloer voor verdiepingsvloer ongeveer 50 m2. Starten op maandag 19 september

Beneden = houtenvloer (+/- 50 m2) Boven ...

Beneden = houtenvloer (+/- 50 m2) Boven = laminaatvloer (+/- 60 m2)

wij willen over de gehele beganegrond ...

wij willen over de gehele beganegrond een vloer leggen. keuken ligt nu plavuizen met als ondergrond beton, gang ligt linoleum met als ondergrong beton en de woonkamer ligt parket met als ondergrond houtenvloer. we zijn er nog niet uit of dat het een plankenvloer of laminaatvloer moet worden. we zouden graag weten wat ongeveer de kosten van het leggen en het afwerken van de vloer zal zijn.