Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer laten herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer laten herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer laten herstellen

Herstellen van onze laminaatvloer

Ik heb een waterschade op mijn parketvloer in de slaapkamer. Bij twee planken is de toplaag losgeraakt, gekrompen en zwart gekleurd. Het gaat over een euro eiken vloer van 14 mm (2,4 mm toplaag) en 15 cm breed met top coat en wit olie. Die twee planken moet vervangen worden. Het gaat over een kamer van 15 m2. Ik heb trouwens geen reserve planken en de vloer op de eerste verdieping waar die kamer ligt helemaal geschuurd moet worden. Het gaat over 45 m2 in totaal. Ik denk dat alle planken moeten eruit om die twee beschadigde planken kunnen vervangen.

Laminaatvloer laten herstellen

Er is pas laminaat gelegd in de woonkamer en keuken, maar nu komt het op 2 plaatsen omhoog. We kunnen er niet achter komen wat de reden is en weten niet hoe we het kunnen oplossen Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter.

Laminaatvloer laten herstellen

We hebben laminaat wat bol staat sinds vanmorgen, we weten niet of het komt doordat het te strak ligt, door lekkage of door de was die op de vloer heeft gestaan om te drogen.

Laminaatvloer laten herstellen

In verband met een lekkage bij de keuken is het laminaat gedeeltelijk opgebold. De lekkage is gelukkig inmiddels verholpen. Ik overweeg het volledige laminaat te verwijderen en te vervangen voor nieuw laminaat. Graag ontvang ik een offerte bestaande uit: - verwijderen volledige laminaat (plus minus 40 vierkante meter) plus het afvoeren er van. Dit betreft het volledige laminaat op de beneden verdieping (hal, woonkamer + keuken) - nieuwe laminaat plaatsen (donker eiken laminaat) inclusief afgewerkt met plintjes. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. (zie voorbeeld laminaat wat er nu in licht wat ik er in geplaatst wil hebben) Graag ontvang ik dus een totaal kosten plaatje van deze klus. Alvast bedankt!

Laminaatvloer slaapkamer 15 m2 vervangen

Ik wil graag een offerte voor het leggen en leveren van laminaatvloer in de slaapkamer inclusief plinten (15m2). En graag met de oude vloer uit slaapkamer een stuk vloer herstellen bij keuken in verband met waterschade. De slaapkamer word opnieuw gelegd in verband met waterschade in andere ruimte. Dit is de goedkoopste oplossing. Graag oude vloer dan afvoeren.

Laminaatvloer laten herstellen

Bij het afleveren van een Amerikaanse koelkast is het laminaat behoorlijk beschadigd. Precies in de loop vanuit de gang. Er zijn 2 stukken uit het laminaat en een kras.

Laminaatvloer

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn studio. Mijn studio is eigenlijk totaal 27m2 maar ik wil ongeveer alleen 5 m2 laten repareren. Ik weet niet of dit opnieuw gelegd moet worden, of dat het gerepareerd kan worden. Ik heb een video ter beschikking om het op te helderen. Graag een offerte opstellen voor het zowel opnieuw leggen als het eventueel herstellen.

Laminaatvloer laten herstellen

Laminaat is opgezwollen doordat de radiator heeft gelekt en schade aangebracht aan de plint. Het gaat om een kamer van ongeveer 5 m2.

Laminaat herstellen na lekkage buren

Geachte heer/mevrouw, Wegens een kapotte leiding bij de bovenburen is er in mijn woning (hal en woonkamer) aan de laminaatvloer schade ontstaan. Laminaat is in de gang en woonkamer bol gaan staan. De schade aan het laminaat betrekt 12,5 m2. Het laminaat is in de gehele woning door gelegd (76 m2). Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. Hierbij de foto's van de schade die is aangericht. Is het mogelijk om op basis van deze foto's en berekening van de oppervlakte een inschatting te maken van de kosten en daarbij een offerte voor op te stellen? Ik hoop u hierbij genoeg te hebben geïnformeerd. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Laminaatvloer herstellen

Er is hier door een bedrijf schade veroorzaakt aan mijn nieuwe vloer er zitten diepe krassen in over 3 planken 1 van 10 cm en 1 van 20 cm wil graag een offerte van de reparatie kosten . Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie