Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaatvloer compleet laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaatvloer compleet laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaatvloer compleet laten leggen

Laminaatvloer compleet laten leggen

Graag een offerte om laminaatvloer te leggen plus ondervloer. Ongeveer 60 vierkante meter. Zijnde 2 slaapkamers een gang een berging en een huiskamer/keuken.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in mijn woning. Volledig uitvoeren: ondervloer, vloer en plinten. De oppervlakte woning 65 vierkante meter (zonder oppervlakte douche/toilet). Zie de bijlage met de plattegrond.Met smalle plinten et cetera. Ik wil graag de vloer compleet gelegd hebben. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk uw offerte. Bij voorbaat dank.

Laminaatvloer compleet laten aanleggen

Ik wil een laminaat vloer laten leggen op de twee verdiepingen van mijn nieuwbouwwoning. Wij verwachten in januari naar deze woning te kunnen verhuizen. - 76 m2 laminaat en ondervloer; - 80 meter hoge plint of plakplint. Graag een offerte voor compleet monteren, versie hoge plint en versie plakplint. Bedankt vast!

Laminaatvloer compleet laten leggen

Vloer is van Gamma Xtra breed wit geolied eiken. Het is een vakantie chalet en de 2 slaapkamers moeten gelegd. Ik moet het nog goed opmeten, maar schat dat het minder dan 20 m2. Het enige is dat het werk graag binnen 2 weken kan uitgevoerd worden. We zitten erg krap in de tijd.

Laminaatvloer vervangen na wateroverlast

Vloer van 51 m2 is beschadigd door wateroverlast. Vloer moet vervangen worden. Graag offerte compleet herstel. Vloer nader te bepalen. (inclusief ondervloer/plinten). Oude vloer dient verwijdert en afgevoerd te worden. Graag all-in prijs.

Laminaatvloer compleet leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een laminaat vloer wil leggen. Het betreft een appartement met een ruimte van 60 m2 dat voorzien moet worden van een ondervloer, laminaat en plinten. Ik ontvang ook graag een aanbieding op het materiaal.

Laminaatvloer compleet leggen

Ik wil graag 12 m2 meter laminaat laten leggen in de keuken. Kwaliteit 31- en hoger prijs per m2 en wat is de leegprijs. Compleet met leg printjes?.

Laminaatvloer leggen op overloop

De vloer moet gelegd worden op bestaande vloerbedekking die compleet verlijmd ligt. Er hoeven geen plinten worden aangebracht, wel plakplinten. Er staat een diepvrieskistje en een diepvrieskastje, die tijdens het leggen verplaatst moeten worden op reeds gelegd laminaat. Is dit mogelijk, het Is ongeveer veertien, misschien vijftien vierkante meter. Ik zou dit graag aankomende week gedaan willen hebben, indien mogelijk

Laminaatvloer in huis laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen op de begane grond van mijn huis. Het gaat om ongeveer 40 m2. Het betreft meerdere ruimtes. Graag met hoge plinten en ondervloer, helemaal compleet. Ook graag vermelden in de offerte hoeveel het kost om huidige laminaatvloer te verwijderen en af te voeren.