Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen

Laminaat vervangen

Ik had vorige week waterschade in mijn flat op de 1e verdieping (met lift) en het laminaat en ondervloer in mijn hal en gedeeltes van drie aansluitende kamers is daardoor beschadigd. Ik moet een schadeformulier invullen voor mijn verzekering en heb een offerte nodig zodat ik het door de vakman kan laten vervangen. Ik schat de oppervlakte van de in totaal te vervangen kamers op 50 m2. (zie tekening).

Laminaat leggen

De waskamer is 12 vierkante meter en er is een lekkage geweest . Nu wil ik een nieuwe ondervloer met nieuw laminaat en plinten.

Laminaatvloer corrigeren

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die een aantal planken (max 1 m²) bij de deur recht kan leggen. Er is een klein hoogteverschil, dit dient gecorrigeerd te worden. Laminaat en plinten reeds aanwezig.

Laminaat vloer leggen

Op de zolder laminaat laten leggen, met plinten en ondervloer. Ongeveer 11 m2.

75 m2 laminaat leggen

Het gaat om het verwijderen van huidig laminaat en leggen van nieuw laminaat in een appartement op de 2e verdieping van circa 75 m2. De ondervloer is dus al aanwezig. Het afvoeren van het oude laminaat kan ik zelf.

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Laminaatvloer met ondervloer en plinten

Wat kost 46 m2 laminaat + 46 m2 ondervloer en plinten en wat kost het leggen ervan? Ik hoor het graag.

Bovenverdieping laminaat vervangen

De bovenverdieping heeft door waterschade nieuw laminaat nodig. Ongeveer 45-50 m2.

Laminaat met visgraat motief leggen

Ik zou graag laminaat + ondervloer + plakplinten laten leggen in de slaapkamer, hal & keuken/woonkamer. De slaapkamer is rechthoekig en heeft een oppervlakte van 12,4 m2, de hal is 5 m2, de keuken-woonkamer is in T-vorm en heeft een grootte van 29,5 m2. Laminaat heeft visgraat motief, deze is gekocht samen met ondergrond (aluminium folie ondergrond) en plakplinten. in de bijlage foto van laminaat toegevoegd.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.