Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kliklaminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kliklaminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kliklaminaat leggen

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik heb prachtige "tegel afmeting " laminaat van "Quik step" laminaat in mijn huidige appartement, en ik wil deze laten verwijderen en opnieuw "herleggen" in een ander, kleiner appartement. Incl herleggen van plinten en ondervloer voor appartementen. Totaal 70 m2.

Laminaat vervangen na waterschade

Ik heb een loodgieter bij mij thuis gehad voor reparatie, hij heeft een ventiel open gedraaid waardoor ik behoorlijk wat water in mijn gang heb gehad. Hiervoor heb ik een offerte nodig voor de verzekering. Het gaat om beschadigde laminaten.Het gaat om een gangpad, afmeting vind ik lastig te zeggen. Ik heb graag dat er iemand langskomt. Afvoeren van laminaat graag door de vakman.

Laminaat leggen, deel vervangen wegens waterschade

Wij hebben waterschade aan onze vloer, in de huiskamer op een stuk van ongeveer 2 m2. De vloer is echter door het hele huis gelegd zonder onderbrekingen (oppervlakte huiskamer is 40m2 en appartement oppervlakte 90m2). Graag willen wij dit laten maken (incl. ondervloer). De vloer betreft Praxis laminaat met de naam “Praag”. Ik verneem het graag.

Laminaat vloeren leggen op zolder en eerste verdieping

Ik wil graag een offerte voor het leggen van een laminaat vloer inclusief btw. Het gaat om een zolder en eerste verdieping totaal ongeveer 125 m2. Het laminaat en ondervloer hebben wij al en de hoge plinten zijn ook al tegen de muur. De vloer moet er onder gelegd worden. Daar is ruimte voor want het oude laminaat wordt weggehaald.

Laminaat herstellen na lekkage buren

Geachte heer/mevrouw, Wegens een kapotte leiding bij de bovenburen is er in mijn woning (hal en woonkamer) aan de laminaatvloer schade ontstaan. Laminaat is in de gang en woonkamer bol gaan staan. De schade aan het laminaat betrekt 12,5 m2. Het laminaat is in de gehele woning door gelegd (76 m2). Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. Hierbij de foto's van de schade die is aangericht. Is het mogelijk om op basis van deze foto's en berekening van de oppervlakte een inschatting te maken van de kosten en daarbij een offerte voor op te stellen? Ik hoop u hierbij genoeg te hebben geïnformeerd. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Reparatie laminaat voor verzekering

Laminaat is stuk wat gaat mij dat kosten. Voor de verzekering, aantal delen minimaal 11/12 planken. Geen extra planken in bezit.

Vervangen van laminaat in de keuken

In de keuken is waterschade ontstaan, het laminaat staat bol, moet vervangen worden, met plinten. Het gaat om 5 x 3 meter. Graag offerte inclusief leggen

Laminaat en ondervloer leggen op overloop en in babykamer

Babykamer heeft een oppervlakte van 10m2. Overloop van ongeveer 4m2 afgerond naar boven. Tussen overloop en babykamer moet een overgangsprofiel komen. Tevens is er een open trap naar zolder aanwezig in de overloop, er moet dus denk ook iets van een overgangsprofiel komen tussen de benedentrap en de vloer en het randje wat bloot ligt onder de zoldertrap. Laminaat moet in beide ruimtes in de lengte gelegd worden, ook moeten er plakplintjes gelegd worden en ondervloer.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in de woonkamer, het gaat om een kamer van 25 m2. Ik zou graag een offerte willen voor de prijs van een laminaat van circa 12 euro per m2 samen met de kosten als ik het jullie laat leggen.

Woonkamer houten vloer leggen

Woonkamer opnieuw houten vloer leggen ca 45m2 we willen graag brede grenen delen. Op dit moment ligt er al laminaat in, maar dit haal ik zelf eruit.

Partners

Partners van Casius