Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat zonder ondervloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat zonder ondervloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat zonder ondervloer laten leggen

Laminaat zonder ondervloer laten leggen

Gaat om woonkamer 25. 00 m2 , en halletje 5. 00 m2 Heb laminaat gezien - emotion milano van 14. 99 nu voor 11. 24 per m2. Wat kost t mij de laminaat kopen + laten leggen door Praxis?..

Laminaat vervangen

Laminaat benedenverdieping vervangen. Ongeveer 50 m2 - Oude laminaat verwijderen en afvoeren - Ondervloer ligt reeds - In Hal bij voordeur is grond iets hoger dan rest huis - loopt niet pas. De voordeur moet na leggen vloer open kunnen zonder vloer te beschadigen. - vloer doorleggen zonder drempels - Plinten leggen

Laminaat met ondervloer en MDF plinten leggen

Ik wil een opbouw bestaande uit 2 kamertjes (4,5 x 2,4 m) laten leggen met kliklaminaat (23 m2) +hoge plint MDF (28 m) + ondervloer. Eerst de ene kamer afmaken en doorleggen naar de andere kamer via een overloop van 1 m2. Ik ben ook op zoek naar lichtgrijs 7 mm laminaat zonder V-groef + ondervloer + MDF-plint.

Laminaat op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.

Laminaat leggen op eerste verdieping

Het laten leggen van circa 50m2 laminaat inclusief ondervloer op de eerste verdieping. Laminaat dient geheel doorgelegd te worden zonder dorpels, 4x slaapkamer en de hal.

Laminaat deels herstellen

In een bepaalde rumte in mijn huis ligt laminaat, eiken laminaat. Een deel hiervan is door regen uitgebeten et cetera. Geen gezicht t.o.v. de rest. Oorzaak: via het dakraam heeft de regen zijn verwoestende werk gedaan. Het gedeelte dat niet is uitgebeten - en dat is minstens 80% - ziet er nog perfect uit. Vraag: kan het uitgebeten gedeelte vervangen worden? Bijvoorbeeld door een deel uit de vloer te snijden en een nieuw stuk erin te leggen. Ook als er iets zichtbaar zal blijven van een breuk. Dat kan eventueel onder de zitbank plaatsvinden. De delen bestaan uit 1,25 cm en ongeveer 60 cm stroken. Als u een oplossing weet, hetzij met breken, hetzij zonder breken, dan hoor ik dat graag. Een nieuwe afwerklaag aanbrengen, zou ook een optie kunnen zijn.

Laminaat over vloerverwarming laten leggen

Laminaat leggen op droogvloer verwarming. Vloerverwarming wordt in piepschuim tegels gelegd, er moet laminaatvloer op direct na leggen omdat er anders niet op gelopen kan worden. Zonder tegenslag ligt de vloerverwarming op donderdag 7 december, graag laminaatvloer leggen op vrijdag 8 december. Het gaat hier om 40 m2 verdeeld over drie ruimten.

Laminaat leggen in de keuken en gang

Ik wil graag 24 m² laminaat laten leggen op de begane grond van mijn woning in de keuken en gang. Het gaat alleen om laminaat zonder ondervloer en plinten. Ik zal het laminaat zelf kopen bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen

Heer/mevrouw, Het gaat om het leggen van laminaat in de gang en in 1 kamer (zonder drempel ertussen). Het betreft in totaal 17 m2 oppervlak voor het laminaat en 23m voor het monteren van plakplinten. Voor de verzekering heb ik vooraf een offerte nodig (zodat zij weten wie het laminaat komt leggen), ook al kan ik op jullie site vinden hoeveel dit in totaal gaat kosten (193,50 euro). Zouden jullie mij zsm een offerte kunnen toesturen? Bij voorbaat

Laminaat leggen in appartement

In mijn appartement wil ik 43 m2 laminaat laten leggen. Ondervloer leg ik zelf en de afdekplinten ook. NB: zagen zonder stofzak is geen optie, ik heb namelijk geen balkon, dit zal in de badkamer moeten gebeuren. Graag uw offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius