Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat op de woonkamervloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat op de woonkamervloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat op de woonkamervloer leggen

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer graag 32 m2 laminaatvloer laten leggen, inclusief plinten kitten. Ik heb zelf de oude vloer al verwijderd en ik lever de spullen aan.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Onze tegels in de woonkamer zijn omhoog gekomen en de tegels zijn niet meer te krijgen. Tegel die beschadigd zijn liggen in de "uitbouw". Weet niet of alle tegels eruit moeten of alleen de beschadigde tegels en dat parket vloer er dan over heen kan ? Heb expert nodig die advies kan geven en uitvoeren. Kamer en keuken samen is 60 M2

Woonkamervloer egaliseren

Wij willen in onze vloer in de woonkamer 50 vierkante meter laten egaliseren. Het gaat hier om werk van ongeveer 4 millimeter dikte. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk laminaat op komt te liggen.

Vloer egaliseren na infrezen vloerverwarming

Op 20-12 worden er leidingen voor vloerverwarming gefreesd in onze woonkamervloer en deze vloer moet op 21-12 geëgaliseerd worden zodat de sleuven dicht zijn en de vloer gereed is om PVC/Laminaat te leggen. Het gaat om circa 45 m2. Graag een offerte voor het egaliseren van de vloer.

Ondervloer en laminaat leggen en hoge plinten aanbrengen

Door het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, ruim gemeten 75 m2, wil ik een ondervloer, laminaat en nieuwe, hoge plinten laten aanbrengen. De woonkamervloer bevat oneffenheden, deze dienen te worden weggewerkt voordat ondervloer en laminaat worden gelegd. Niet alle meubels kunnen uit huis in een opslag worden gezet, meubels en kasten zullen per kamer moeten worden verplaatst.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Ik wil graag een laminaatvloer in de woonkamer laten leggen. Deze is ongeveer 32 m2. De vloer en ondervloer (folie+platen) zijn aanwezig. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De ondergrond is beton. De wens is ook dat dit zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. De plinten hoeven niet gedaan te worden.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Graag laat ik een laminaatvloer leggen in mijn woonkamer, keuken en gang. Het betreft een vloeroppervlak van ongeveer 60 vierkante meter. We hebben nu een witte (design) betonvloer, ik wil graag weten of het nodig is om een ondervloer te leggen. Tevens de vloer afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen na waterschade

Voor ons aanrecht is een deel van het laminaat beschadigd door een lekkage. Het beschadigde deel is ongeveer 1,1 bij 3 meter. Onze vloer ligt er in vanaf september 2013, we kozen een zeer slijtvaste vloer. I.v.m. hoge belasting vanwege mijn pijnsyndroom gebruik ik in huis een trippelstoel. Het gaat om Pergo Laminaat lichtgrijs-zilver 74928-1455. Mogelijk is dit niet meer leverbaar, dan graag een offerte voor een laminaat van vergelijkbare kwaliteit. Een deel van de vloer vervangen is niet mooi, omdat er waarschijnlijk kleurverschil tussen de oude en nieuwe delen te zien zal zijn. Van de verzekering begreep ik dat wel de keuken- en woonkamervloer als een geheel gezien worden, maar niet de gang. We hebben er geen drempel inzitten, ook vanwege mijn beperking, maar omdat er een deur zit is het standaard policy om de gang niet mee te nemen. Hier ga ik echter nog over in gesprek met de verzekering. Oppervlakte van kamer en keuken is 36 m², de gang is 8 m². Graag ontvangen we 2 offertes, voor 36 m² en 44 m². Het verwijderen van het oude laminaat, leggen van het nieuwe en eventuele vervangen van (plak-) plinten graag meenemen in de offerte. Uitvoering zal mogelijk pas in een later stadium volgen maar moet op termijn wel gedaan worden.

Laminaatvloer opnieuw leggen

Ons laminaat is te strak gelegd en komt nu op diverse plekken omhoog. Het gaat om een woonkamervloer van 17 m² en een hal van 4 m². We maken graag een afspraak om dit even te beoordelen en ontvangen graag een prijsopgave voor de herstelkosten. Er zijn nu geen plinten, maar we willen daarover graag advies en deze misschien ook gelijk laten plaatsen.

Woonkamervloer verhogen

De woonkamervloer is ongeveer 1 cm lager dan de keukenvloer. De muur ertussen is verwijderd en ik wil het geheel met laminaat latenleggen, vandaar dat de woonkamer opgehoogd/geëgaliseerd zou moeten worden. De woonkamer is 31 m2, kwaaitaal in goede staat. Er is een plattegrond beschikbaar.