Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in de woonkamer en gang vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in de woonkamer en gang vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in de woonkamer en gang vervangen

Laminaat zonder ondervloer laten leggen

Gaat om woonkamer 25 m2 , en halletje 5 m2 Heb laminaat gezien - emotion milano van 14. 99 nu voor 11. 24 per m2. Wat kost t mij de laminaat kopen + laten leggen door Praxis?

Laminaat laten leggen

Ik heb zelf v4 laminaat, goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Clicklaminaat leggen

Het laten leggen van laminaat in woonkamer en gang (samen ongeveer 50 a 60 m2). Ondervloer ligt al. Plinten leg ik zelf. Laminaat is aangeschaft en aanwezig. Snijder en decoupeerzaag aanwezig. Begin gemaakt met leggen, maar er staat teveel spanning op waardoor de zesde baan niet aansluit op de naastgelegen baan. Indien nodig kan dit weer worden weggehaald.

Laminaat leggen in de woonkamer

Betreft het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer in de woonkamer. Oude laminaat verwijderen we zelf. De vloer is ongeveer 40 m2 groot. Tevens (isolatie) ondervloer en circa 30 meter plakplinten leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat na waterschade deels vervangen

In de woonkamer lekkage gehad aan een radiator. Deel van het laminaat hierdoor beschadigd, de naden staan bol. De beschadigde oppervlakte is 2 - 3 m2. Ondervloer is een vraagteken. Hoge plint langs de wand ook vervangen. Laminaat is in 2012 aangeschaft en gelegd (zie foto laminaat). Er zal waarschijnlijk een groter deel van het laminaat verwijderd moeten worden om het beschadigde stuk te vervangen. Zie foto laminaat situatie. Offerte voor verwijderen, en opnieuw leggen van laminaat en vervangen plint. Eventueel ondervloer. Materiaal kan ik zelf aanschaffen, aantal m2 in overleg.

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen in woonkamer (37 m2) en hal (11 m2) In totaal circa 50 m2. De ondervloer is van beton. In de woonkamer/keuken staat een kookeiland hier moet omheen worden gelegd.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat met de ondervloer laten leggen op de slaapkamers en in de woonkamer. De slaapkamers zijn samen 26 m2 boven en de woonkamer is 30 m2. De slaapkamer rechtsonder op de plattegrond hoeft niet dat is nu de douche. De ruimte tussen de twee slaapkamers links hoeft ook niet dat is de oude douche. De bijbehorende plakplinten kan ik zelf leggen.

Laminaat leggen

In mijn woonkamer wil ik graag laminaat laten leggen, inclusief hoge plinten. Of er een nieuwe ondervloer geplaatst moeten worden weet ik nog niet. De ruimte is 8 bij 5 meter.

Laminaat in het appartement leggen

Ik wil in mijn gehele appartement (woonkamer, slaapkamer, hal en inkoopkast) laminaat laten leggen. Dit is ongeveer 48 vierkante meter. Het oude laminaat is al verwijderd. het gaat hier alleen maar om de arbeid.

Woonkamervloer egaliseren

Wij willen in onze vloer in de woonkamer 50 vierkante meter laten egaliseren. Het gaat hier om werk van ongeveer 4 millimeter dikte. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk laminaat op komt te liggen.