Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in de woonkamer en gang vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in de woonkamer en gang vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in de woonkamer en gang vervangen

Kliklaminaat op de vloer laten leggen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 10 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn keuken en een stukje van de woonkamer beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen.

Laminaat met waterschade laten vervangen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 45 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn woonkamer en een stukje van de gang beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen. Ik heb uw offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag in de 2e week van december laten verzorgen.

Laminaat vervangen in de woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag ongeveer 50 m² nieuw laminaat met plintjes laten leggen in onze woonkamer, keuken en hal. Het oude laminaat moet eerst worden verwijderd en afgevoerd. De woning is bewoond en er staan meubels in die tijdens de klus verplaatst moeten worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik zal de nieuwe materialen zelf kopen. Er is geen haast met de klus.

Laminaat herstellen

Laminaatvloer is niet goed gelegd waardoor sommige stukken opbollen en ik wil dit graag laten herstellen. Het betreft de vloer in de woonkamer (ongeveer 30 m2) en de vloer in de gang. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen in ons nieuwe huis ongeveer 80 m² laminaat laten leggen met ondervloer en 30 meter plinten. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. We hebben het laminaat in het grootste deel van het huis al verwijderd, maar in de woonkamer ligt nog 40 m² dat voor ons lastig te verwijderen is. Dat laten we ook graag door de vakman doen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat in de woonkamer en gang vervangen

Wij zoeken een vakman die onze oude laminaatvloer van ongeveer 30 m² kan verwijderen en nieuw laminaat kan leggen. Het gaat om onze woonkamer en een kleine gang. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Ik wil ik in de woonkamer met open keuken laminaat laten leggen. En in de hal. De ruimte van de woonkamer met open keuken is ongeveer 30 m2. De hal is ongeveer 10 m2. De exacte afmetingen zijn mij nog niet bekend. De verhuizing zal in de nabije toekomst plaatsvinden. Ik ga zelf het laminaat aanschaffen, zoek iemand die het kan leggen voor mij.

Underlayment leggen

Ik wil een vloer van Fins underlayment laten leggen in woonkamer, gang en slaapkamer, totaal ong 50 m2. Ik ga deze vloer aflakken, dus het moet wel schoon blijven. Momenteel ligt er kurk laminaat. Het is de benedenverdieping, de vloer is beton. Kunt u de vloer ook schuren? Optioneel zou ik graag van hetzelfde laminaat een wand willen laten bekleden, zodat de vloer 'doorloopt'. (zie foto in bijlage, dit is niet mijn huis). De muur is ong 10 m2. Hartelijk

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil ongeveer 40 vierkante meter laminaat gelegd hebben. Watervast laminaat ook in de keuken. Dempende ondergrond, omdat wij een hond hebben. De woonkamer heeft een deur, het toilet, en kelderdeur. Het laminaat willen wij op de bestaande plavuizen leggen. De woonkamer is een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter en het is een dragende vloer, desondanks liggen de plavuizen nog strak...

Tegels verwijderen en egaliseren

32 m2 tegels uit een woonkamer verwijderen en egaliseren voor het leggen van laminaat (eventueel ook door de vakman).

Partners

Partners van Casius