Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw laminaat na waterschade vervangen inclusief plinten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw laminaat na waterschade vervangen inclusief plinten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw laminaat na waterschade vervangen inclusief plinten

Laminaat laten leggen

Door waterschade moet het laminaat vervangen worden inclusief de ondervloer. Ik ben opzoek naar een partij die ook het materiaal kan leveren, dus laminaat, ondervloer en plinten. Woningtype appartement. Oppervlak 90 m2. Woonkamer, Keuken, Gang, 2 Slaapkamers

Nieuw laminaat na waterschade vervangen, inclusief plinten

Na waterschade is het laminaat in de gang kapot (+- 14 m2). Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het laminaat en nieuw laminaat leggen inclusief plinten.

Laminaat herstel na waterschade

I.v.m. waterschade. Een deel van ongeveer 5 m2 vervangen op een totaal van 20 m2. De vloer ligt op de eerste etage en is door waterschade gaan kieren en bol gaan staan. Het zit niet aan de rand. Het is een deel van de overloop en die gaat in één stuk over in de vloer van de slaapkamer. Ongeveer 3 meter van de ene wand en één meter van de andere wand. Volgens mij kan je het best de hoge mdf plinten (geplakt) losmaken en de plakplinten losmaken. Vervolgens vanaf de muur de vloer losklikken tot dat je bij de beschadigde plek komt. Deze stukken vervangen en de bestaande vloer weer aanklikken en de plinten terugplaatsen. Ik kan de vloer nog gewoon kopen. Ik weet niet hoe de ondervloer is na de waterschade en of deze vervangen moet worden.

Laminaat keuken

Door waterschade van boven is het laminaat in de keuken beschadigd. Denk dat de keuken ongeveer 6m2 is. Het hele huis is +/- 58m2. Het is een schuin en scheef huis en alles is aan 1 stuk door gelegd zonder drempels en met veel hoekjes etc.

Laminaat opnieuw leggen + ondervloer en plinten

Ik heb waterschade gehad in huis en wil een vrijblijvende offerte voor een nieuwe laminaatvloer en ondervloer (gemiddelde prijs). Ik heb nu groene platen als ondervloer, deze zijn verrot. Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter witte mdf plint van 8 cm hoog.

Laminaat deels vervangen

Ivm waterschade in keuken het laminaat deels vervangen dmv overgang strip naar laminaat of pvc. Huidige laminaat moet dwars doorgezaagd worden. Oppervlakte circa 10 m2.

Laminaat vloer vervangen

Op gehele begane grond laminaat vervangen ivm waterschade keuken en alles is als een geheel gelegd. 72 m2 waarvan 1 lange zijde schijn in ”taartpunt”. Het is een vloer waarbij de voorkant smal is en breder wordt aan de achterzijde van het huis.

Vervangen laminaat in de gang na waterschade

Ik heb laminaat in gang, keuken en woonkamer. Het laminaat in de gang moet worden vervangen, na waterschade. Tussen keuken en woonkamer moet een overgang-strip komen. Zie verder tekening.

Laminaat planken vervangen

In het midden van de kamer wil ik graag 4 of 5 planken laten vervangen door waterschade. Reserve planken zijn aanwezig. Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat voor de verzekering vervangen

Ik heb waterschade gehad in huis en wil een vrijblijvende offerte voor nieuwe laminaat en ondervroeg (gemiddelde prijs). Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter witte mdf plint van 8 cm hoog.