Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat na wateroverlast (deels) vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat na wateroverlast (deels) vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat na wateroverlast (deels) vervangen

Laminaat na wateroverlast (deels) vervangen

Het betreft een vorm herstelreparatie na wateroverlast. Een hoek van circa 10 m2 met vervangen worden. Laminaat is aanwezig maar wellicht moet een deel van de ondervloer en alle plinten worden vervangen. Plinten geheel vervangen is circa 25 meter. Het zal in overleg moeten worden bepaald wat de totale kosten worden. Heel graag maak ik met u een afspraak hiervoor.

Bollend laminaat vervangen na wateroverlast

Ik heb lekkage in de woning gehad waardoor mij klik laminaat bol staat. Wat gaat het mij kosten voor de werkzaamheden voor het eruit halen van het oude laminaat?

Laminaatvloer leggen van wateroverlast

Ik wil laminaat laten leggen op 37 m2. Heb wateroverlast gehad, dus oude laminaat moet er ook uit. Onder het oude laminaat zit een kurkvloer (gelijmd). Ik weet niet hoe die er bij ligt. Materialen heb ik in principe al. Betreft een offerte voor de verzekering.

Laminaatvloer vervangen na wateroverlast

Ik heb een waterschade in de slaapkamer waarbij de laminaatvloer is beschadigd. Deze wil ik laten vervangen, inclusief het leggen van plinten. Het vloeroppervlak is 5 bij 4 meter. Er zit geen drempel, het laminaat loopt door over de gehele bovenverdieping. Dat heeft totaal een lengte van 18 meter en 5 meter breed. Het oude laminaat moet eerst verwijderd worden. Deze is niet gelijmd. De nieuwe vloer is aanwezig. De offerte wordt gebruikt voor de verzekering, maar de klus moet ook wel degelijk uitgevoerd worden.

Laminaat met waterschade repareren

Goede middag. Ik heb een beetje wateroverlast gehad. Nu moet er in mijn keuken nieuw laminaat. Alleen is mijn oude laminaat 10 jaar oud. Dit is nog tegen elkaar geplakt.. de randen dan. Nu hebben ze bij de Gamma nog wel hetzelfde laminaat maar dat is klik laminaat.. mijn keuken is ongeveer 9 a 10 vierkante meter. Kan dat nieuwe laminaat er in en netjes aansluiten op mijn woonkamer? Hoeveel gaat dit kosten? Het is voor de verzekering. En wilt u dat dan komen doen eventueel. Wilt u mij een offerte sturen? Het moet op korte termijn uitgevoerd worden: oud laminaat eruit en nieuwe erin.

Waterdichte gietvloer in een souterrain aanbrengen

In de maand juni is mijn souterrain - tevens mijn slaapverdieping & badkamer/wc verdieping - 2 maal overstroomd tijdens de befaamde hoosbuien. De 2e keer was er zelfs 3 x spraken van een overstroming. Steeds weer kwam het water via het doucheputje omhoog. Inmiddels zoeken we met de VVE en de gemeente naar een structurele oplossing, echter dit kan zo maar een langere tijd duren. Laminaat is er inmiddels uit en bouwdrogers hebben de betonvloer droog gemaakt. Voor de korte termijn ben ik op zoek naar een nieuwe, waterdichte vloer voor mijn gehele souterrain (40 m2, 3 slaapkamers, 1 berging, gang), aangezien ik er rekening mee hou dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren. Ik twijfel tussen een laminaatvloer (makkelijk te verwijderen dus in geval van wateroverlast meteen weg te halen waardoor betonvloer meteen kan drogen), maar overweeg ook een gietvoer of een tegelvloer. Nu heb ik alleen vernomen dat gietvloer kan scheuren en dus niet helemaal waterdicht is, wat mij natuurlijk verder van huis zou brengen dan een natte laminaatvloer.

Laminaatvloer laten leggen na wateroverlast

Via deze weg wil ik een offerte aanvragen voor het laten leggen van laminaat in mijn appartement in Maastricht. Afgelopen weekend is er een waterschade geweest waarbij er vloerdelen duidelijk beschadigd zijn. Hiervan is melding gedaan bij de verzekeraar en voor de verdere afhandeling is een offerte nodig m.b.t. de kosten voor herstel. Zou u mij kunnen laten weten wat de kosten zijn voor het laten leggen van laminaat en plinten bij een oppervlakte van ongeveer 46 m2? Ik begrijp dat dit afhankelijk zal zijn van het materiaal wat gekozen zal worden. Op uw site kan ik geen laminaat met bijbehorende prijzen vinden. Verkoopt u dit zelf of zouden wij dit zelf moeten aanschaffen en doet u alleen de plaatsing? Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Laminaat leggen na wateroverlast

Door wateroverlast van een lekkende leiding in een muur van mijn woning moet ik helaas mijn laminaat laten vernieuwen, het gaat hier bij om een gang en een woonkamer. Mijn ondervloer is nat op diverse plaatsen en de zal eerst gedroogd moeten worden. Graag wil ik van u een offerte wat dit project me gaat kosten. Gelukkig valt het onder mijn verzekering, maar moet eerst een opgave ervan doen. Ik schat het oppervlakte iets van 60 a 70 vierkante meter.

Laminaat vervangen met ondervloer en plinten

Wij hebben door een kapotte overstort wateroverlast gehad in onze woning. Er is veel vocht gekomen onder onze laminaatvloer. Wij willen het laminaat met de ondervloer in de keuken, woonkamer en de gang laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de vloer drogen en moet er nieuwe ondervloer, 85 m² laminaat en 55 meter plint worden gelegd. Wij zullen zelf de materialen bij Karwei aanschaffen. Graag ontvangen wij voor genoemde arbeid een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, zal het werk zo snel mogelijk worden ingepland.

Laminaatvloer in de souterrain leggen

Ik wil laminaat laten leggen in twee kamers in mijn souterrain. Er ligt nu marmoleum, die voor de helft in een kamer is weggehaald omdat ik in een ver verleden wateroverlast heb gehad. Er ligt in beide kamers vloerverwarming. De kamers zijn 3.75 bij 4.50 meter en 3.75 bij 4.80 meter en ik weet niet of een ondervloer nodig is. Beide kamers zijn al voorzien van plinten. Graag ontvang ik een offerte om de resterende vloer te verwijderen en het nieuwe laminaat (en eventueel de ondervloer) te leggen.