Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat over vloerverwarming laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat over vloerverwarming laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat over vloerverwarming laten leggen

GAMMA laminaatvloer leggen

Klant wenst bij GAMMA laminaat, een ondervloer en plinten te kopen. Totale oppervlakte is geschat op 57m2. Onder de vloer zit vloerverwarming. Klant eheft ruimte waar de muur van 5,50 meter terug gaat naar ongeveer 3,50 meter. Klant wenst graag een offerte te ontvangen van de kosten, vanwege de bolle muur. Tevens is de offerte nodig voor de medisch urgentie. Klant krijgt op 6 maart 2018 de sleutel en de vloer moet hierna binnen een week gelegd worden. Vooraf kiken kan niet. Klant beschikt over een plattegrond.

Slijtvaste waterbestendige betonvloer aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een slijtvaste hoogwaardige kwaliteitsvloer, die waterbestendig is, niet krast en niet barst. In de woning ligt vloerverwarming en -koeling. En waarschijnlijk ligt de vloerverwarming vlak onder de ondervloer. Het gaat om zo'n 100 tot 108 m2. Het is afhankelijk van de prijs per meter of we ook de badkamer laten doen. We zijn op zoek naar hoge kwaliteit met garanties. Momenteel ligt er laminaat.

Houten vloer en laminaat in nieuwbouwwoning

Begane grond: (eiken) houtenvloer (kleur en afwerking nader te bepalen) geschikt voor vloerverwarming, inclusief leggen van de vloer en plaatsten van witte MDF plinten (7 cm hoog). Benodigd aantal vierkante meters 77 (zonder snijverlies), plinten 39 meter. Op de eerste etage en de zolder komt laminaat en plakplint. Benodigde aantal vierkante meters 80 (zonder snijverlies), plint 84 meter.

Laminaat leggen met hoge plinten

Ik wil laminaat van de Praxis (8 mm Decomode King zise Porto) laten leggen inclusief hoge plinten. Er ligt nu tegels met vloerverwarming op de vloer. Hierover wil ik laminaat laten leggen. Periode rond 15 februari. Betreft ongeveer 37 vierkante meter.

Plavuizen verwijderen, vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Ik wil mijn benedenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Er liggen op dit moment plavuizen in die verwijderd moeten worden. Vervolgens wil ik er waterbestendig laminaat in hebben. Graag zou de klant in de offerte ook willen weten wat de eventuele kosten zouden zijn voor vloerverwarming.

Cementdekvloer in de aanbouw aanbrengen

Ik zou graag een cementdekvloer willen over mijn vloerverwarming in onze aanbouw. De oppervlakte is 33 m2 en er zal 8 cm vloer gestort moeten worden. Hierna zullen wij zelf een ondervloer en laminaat plaatsen. De werkzaamheden zullen op 22 januari moeten plaats vinden.

Laminaat met ondervloer leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat inclusief ondervloer en hoge plinten. Oppervlakte bedraagt circa 70 m2 (excl. badkamer en toilet). Zie plattegrond in bijlage. Er ligt vloerverwarming in het hele appartement. Ondervloer aanschaf in overleg.

Laminaat leggen

Laminaatvloer leggen op vloer circa 70 m2. Er is vloerverwarming aanwezig; een koel warmte vloer. Bijna alles ligt in de winkel klaar. Alleen de plinten zijn nog niet binnen bij Praxis.

Laminaat op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw ongeveer 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn. Er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning.

Partners

Partners van Casius