Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat vloertegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat vloertegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat vloertegels leggen

Vloertegels verwijderen en mogelijk vloer egaliseren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het verwijderen van vloertegels met specie/cement. Het gaat om een hal van 9 m2 in een flatwoning op de 3e verdieping. Ik wil de vloertegels met lijm/specie en alle andere resten laten verwijderen zodat ik er laminaat op kan leggen. Afval kan ik zelf wel weg vervoeren. Graag ontvang ik van u een prijs. Zie bijlage voor de foto's.

Leggen vloertegels Nikea 20x20

Leggen van vloertegels in wc en keuken. Keuken circa 8 m2 en wc circa 2 m2. Het gaat om de Nikea Vloertegels 20x20 cm. https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/tegels/vloertegels/wand-en-vloertegel-nikea-20x20cm/5403633' Bij voorkeur leggen in 2e helft februari.

Vernieuwing vloer entreehal appartement gebouw

Namens de VvE van ons flatgebouw wil ik graag vragen stellen over het ophalen en kwijtraken van onze oude, beschadigde tegels in de entree/hal vloer en het gelijkmaken voor een nieuwe vloerbedekking. We spreken over 22 m2 (die nu betegeld is) en een inloopmat bij de voordeur van 150 x 690 dus een extra 10 m2. Na het klaarmaken van de vloer willen we offerten krijgen voor: - Het leggen van hoge capaciteit vloertegels plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit laminaat plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit vinyl vloer plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit tapijt plus de inloopmat We willen iemand die alles kan - oude vloer uithalen zonder beschadiging van muren et cetera. En klaar maken en eindelijk plaatsen van nieuwe vloer. Bij gesloten zijn foto's van hoe de vloer nu is en beschadiging op sommige tegels.

Laminaat vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van ca. 40 m2 laminaattegels in drie ruimtes. De antraciet laminaattegels zijn verkrijgbaar bij/van Quickstep maar ik sta open voor andere ideeën. De materialen mogen opgenomen worden in de offerte. De ruimtes moeten nog leeggehaald worden, wilt u dit ook opnemen in de offerte? De huidige clicklaminaat vloer zou eventueel verwijderd kunnen/moeten worden.

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond laten verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. de vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ongeveer 50 m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat). De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

Wij hebben in onze woonkamer en halletje de vloertegels eruit gesloopt, omdat we daar laminaat willen laten leggen. Er is ons geadviseerd om de vloer van ongeveer 45 m² eerst te laten egaliseren, omdat er heel veel lijmresten zijn achtergebleven. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen hiervoor dan uw offerte.

Vloer egaliseren

Op een stuk van 3 bij 3 meter hebben wij de vloertegels verwijderd. Daar wij hier het laminaat willen laten doortrekken dient de vloer geëgaliseerd te worden. Kunt u aangeven wat hiervoor de kosten zullen zijn? Er is een foto beschikbaar.

Voormalige tegelvloer egaliseren

Wij willen onze tegelvloer van ongeveer 50 m² in de woonkamer, keuken en hal vervangen door parket of laminaat. We hebben de vloertegels nu verwijderd, maar de vloer zit nog vol harde lijm- en cementresten. De vloerverwarming is afgekoppeld en zal niet meer gebruikt worden. De ingefreesde kunststof leidingen laten wij zitten. We willen de vloer graag laten egaliseren en ontvangen daarvoor graag een offerte.

Vloerverwarming en vloertegels aanleggen

Ik wil een vloerverwarming laten aanleggen met daarop vloertegels. Het is een ruimte van 55 m2. De vloerverwarming moet gebruikt worden als hoofdverwarming. Ik wil het systeem in laten frezen. Er ligt nu laminaat, dit verwijderen wij zelf. Er moeten ook tegels gelegd worden, deze zijn nog niet gekozen. Graag een aannemer uit deze regio.

Vloertegels door laminaat vervangen

Op de benedenverdieping (huiskamer, keuken, hal en toilet: ca 40 m2) liggen rechthoekige vloertegels (ongeveer 10 bij 20 cm). Deze worden verwijderd en vervangen door laminaat. Wat kost het egaliseren van de vloer (met cement) zodra de tegels zijn verwijderd?