Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat over bestaande vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat over bestaande vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat over bestaande vloer leggen

offerte laminaat visgraat 50m2

Ik heb een laminaat visgraat vloer gekocht. Alleen moet deze nog gelegd worden begin juli. (10 juli) Het gaat om ongeveer 50 m2

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt

vloer leggen

vloer leggen in woonkamer 6m x7,80m en gang 2,80m x 2,40m Graag zou ik laminaat willen leggen, en de huidige vloer moet er eerst uitgehaald worden.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Leggen laminaat vloer woonhuis

Ik wil een nieuwe vloer leggen in mijn huis (m.u.v. badkamer), in totaal 48 m2. Er ligt nu beton. Ik denk aan een houten vloer of laminaat, maar de keuken zal iets waterbestendigs moeten hebben, dus ong. 8 m2 tegels of vinyl. Er is geen vloerverwarming, sterker nog ik denk eerder aan een isolerende ondervloer dat ik de kou van de grond niet in de vloer heb. Liefst inbegrepen uw goedkoopste optie zodat ik een indicatie van de bodemprijs heb. Rond 10 juni zou ik graag willen beginnen.

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat gekocht en wil in mijn nieuwe huis graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2 (slaapkamers, hal en woonkamer). Het huis wordt kaal opgeleverd en de ondervloer zal ik zelf laten leggen. Het is allemaal op de begane grond.

Oorzaak achterhalen van kromtrekken laminaat en herstellen

Vorig jaar juni hebben we een appartement gekocht waar in de gehele woning laminaat ligt. We hebben geen dorpels dus alles loopt door (totaal ongeveer 80 m2). Dit lag er mooi en strak in. Sinds enige tijd begint de vloer op bepaalde plekken bij de naden omhoog te komen, en is op sommige plekken verend. In een extra slaapkamer waar we vrijwel niet komen is het ook ontstaan. Ik heb echt geen idee hoe dit ineens kan. Is er een mogelijkheid dat er iemand komt kijken of dit te herstellen is en wat de oorzaak kan zijn?

Laminaat over bestaande vloer leggen

Ik ga verhuizen en zoek een partij die 28 m2 aan laminaat kan leggen. Bij voorkeur over de huidige vloer heen. Er is nog geen laminaat aanwezig.

Vloer laten egaliseren

Betegeld vloer is kapot. Wij willen de onderlaag onder de tegels laten egaliseren om laminaat erop te leggen. 35m2 on beton basis. De tegels op de foto halen wij er zelf uit.

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.

Partners

Partners van Casius