Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat voor de verzekering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat voor de verzekering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat voor de verzekering

Waterschade laminaat keukenvloer

Ik heb waterschade in de keuken gehad. De naden van het laminaat staan bol en we hebben al een stukje los getrokken in de hoek waar het water vandaag kwam. Het stukje van het laminaat dat echt nat is geworden is in de keuken, oppervlakte ongeveer 3,00 meter x 3,00 meter. Echter, heb ik hetzelfde laminaat door het hele appartement liggen en het 'oude' laminaat is niet meer te koop. De schade is hopelijk te verhalen op de verzekering. Alleen weet ik niet zeker of ze alleen de keuken vergoeden, of ook de rest. Daar in hoor ik graag jullie mening. Het laminaat wat echt vervangen moet worden is ongeveer 9 m2, het hele appartement is circa 60 m2. Als alleen het stuk dat doorloopt aan de keuken ook mee vervangen gaat worden, dan gaat het om ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering voor het verwijderen en afvoeren van het oude laminaat en het leveren en plaatsen van het nieuwe.

Herstel laminaat na waterschade

Lekkage airco, hierdoor water op en onder laminaat gekomen. Laminaat is bol gaan staan. Laminaat loopt in gang en woonkamer. Rode kruis op de tekening geeft plek lekkage aan. Weet niet hoe groot de schade aan de vloer is. Heb ook een offerte voor de verzekering nodig.

Nieuw laminaat leggen na waterschade

Helaas hebben we waterschade aan ons vrij nieuwe laminaat op de boven verdieping. De verzekering vraagt om een offerte voor de geschatte kosten. Betreft een hal (8,5 meter), en slaapkamer (27,5 meter). Totaal 41 meter (inclusief snij afval meegerekend). Graag ook plinten en ondervloer meerekenen. Het laminaat is bol komen te staan. Het is een aan 1 stuk gelegd laminaat. Maar de verzekering wil alleen een offerte van de boven vermelde ruimtes.

Laminaat vervangen

Door enorme waterschade, vanwege regenbuien, is mijn hele laminaatvloer op beide verdiepingen volledig beschadigd. Het gaat om ongeveer 65m2 vloer, met ondervloer en plinten. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Alvast bedankt! Oud materiaal verwijderen afvoeren.

Laminaat, ondervloer en plinten vervangen na lekkage

Na lekkage van een vaatwasmachine moet er een nieuwe laminaatvloer gelegd worden. (begane grond). Het gaat om circa 36 m2 laminaat, met ondervloer en plinten. Tevens een offerte nodig voor de verzekering.

Laminaat vervangen

Ik had vorige week waterschade in mijn flat op de 1e verdieping (met lift) en het laminaat en ondervloer in mijn hal en gedeeltes van drie aansluitende kamers is daardoor beschadigd. Ik moet een schadeformulier invullen voor mijn verzekering en heb een offerte nodig zodat ik het door de vakman kan laten vervangen. Ik schat de oppervlakte van de in totaal te vervangen kamers op 50 m2. (zie tekening).

Laminaatvloer herstellen a.g.v. waterschade

De prullenbak heeft gelekt en mijn zoontje heeft ook nog eens een beker water laten vallen waardoor ik schade heb gekregen op mijn laminaat wat zich heeft uitgebreid naar de woonkamer, gang en de keuken. (begane grond). De verzekering wil nu graag een offerte hebben wat de herstelkosten zijn of een verklaring van de vloerenlegger dat het niet herstelbaar is en compleet vernieuwd moet worden. Het gaat om een grijze kleur tegellaminaat. Ik weet niet om hoeveel m2 het zou gaan bij complete vervanging. Het huidige laminaat is circa 3 jaar oud.

Laminaat schade herstel

Vorig jaar mei stond mijn beneden verdieping blank. Het staat bol en sluit niet meer op elkaar aan. Ben al tijdje bezig met verzekering. Hopelijk is het laminaat ondertussen niet uit de handel gehaald. Heb dus in ieder geval een offerte nodig van de schade die hersteld moet worden. Maximaal de hele beneden verdieping heb alles doorlopend dus geen dorpels. Is ongeveer 80 m2.

Reparatie laminaat voor verzekering

Zoek een vakman voor het leggen van 55 m2 laminaat . Ondervloer ligt er al, huidige vloer verwijderen en afvoeren.

Vervangen laminaat na waterschade door lekkage

Na lekkage in onze badkamer is het kliklaminaat in gedeelte van aangrenzende gang en slaapkamer beschadigd. Ook is er schimmel onder het bestaande laminaat ontstaan op de ondervloer en wellicht zelfs hieronder. Bestaand laminaat en ondervloer dienen verwijderd te worden. Schimmel indien aanwezig op beton dient ook verwijderd/gereinigd te worden. Vervolgens dient er nieuw laminaat met ondervloer aansluitend op bestaande vloer geplaatst te worden (bestaande vloer is gelegd in 2014). Oppervlakte gang circa 3,00 meter x 1,90 cm en slaapkamertje 2,50 meter x 1,80 meter. Dient met spoed gerepareerd te worden. Ook hebben wij een offerte nodig voor onze verzekering.