Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat vervangen

Laminaat vervangen

Ik wil mijn vloer in de keuken + gang + gangkast eruit laten halen en opnieuw laten leggen. De oude vloer moet verwijderd en afgevoerd worden, en het nieuwe laminaat regel ik zelf. Betreft in totaal ongeveer 16 m2 laminaat, ondervloer en vloerplinten

Laminaat vervangen na een lekkage

Door een lekkende waterleiding is er op verschillende locaties in de woonkamer/keuken/hal/slaapkamer vocht onder het laminaat terecht gekomen vooral door de absorberende werking van de muren. Laminaat is doorgelegd over de hele verdieping. Op dit moment zijn er een droger en ventilatoren geplaatst. Verzekering vraagt om een offerte voor een nieuwe vloer. Het gaat om toaal 60 m2. Graag zo spoedig mogelijk langskomen aub.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Wij willen beschadigd laminaat laten vervangen, van ongeveer 60 m2. Het laminaat zou afgevoerd moeten worden. Wij verwachten dat de ondervloer nog goed is. Laminaat regelen we zelf.

Laminaat vervangen na een lekkage

Ik wil graag nieuwe laminaat laten leggen in verband met een lekkage die ik heb gehad. Het gaat om circa 62 m2, gelijkvloers, en hoge plinten. De oude vloer moet verwijdert worden en afgevoerd. Ik regel zelf het nieuwe laminaat. Of de ondervloer nog goed is, durf ik niet te zeggen. Ik ben bezig met de verzekering.

Laminaat vervangen

Ik heb twee beschadigde opbollende laminaatplanken in de keuken, deze moeten vervangen worden. Reserve planken zijn aanwezig. Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat tegels vervangen

Ik zoek iemand om 5 beschadigde laminaat tegels te vervangen.

Laminaat leggen (materiaal aanwezig)

Ik wil van mij vloerbedekking vervangen naar laminaat. Laminaat en ondervloer is al gekocht. N u nog iemand die wil leggen. Is ong 42 vierkante meter

Vloer vervangen na aanleiding van een lekkage

Vloer vervangen in keuken na waterlekkage. De laminaat vloer is door het hele huis aansluitend gelegd. Ik weet niet of het gerepareerd kan worden of dat de hele vloer eruit moet keuken en gang is beschadigd. Vloer is van laminaat brewton antraciet van kwantum. Oppervlakte keuken en gang ong. 14 m2. Oude materiaal ook graag afvoeren . Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat vervangen

Graag een nieuwe laminaat voor onze huis. Dit moet geplaatst worden in de woonkamer, keuken, slaapkamers etc. Het oude materiaal ook afvoeren en verwijderen. Is denk ongeveer 50 a 75 m2. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal.

Vloer vervangen na aanleiding van een lekkage

Na aanleiding van lekkage / waterschade ,wil graag nieuwe vloeren in woning. In de woonkamer (20 m²) en in de slaapkamer (15 m ²) wil ik graag laminaat laten leggen. Graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten hebben. De huidige vloer haal ik zelf weg.

Partners

Partners van Casius