Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat vervangen

Laminaat vervangen in diverse ruimtes

Graag wil ik het laminaat op de 1ste verdieping van mijn woning gaan vervangen door nieuw laminaat. Het zal in delen moeten gebeuren, dus kamer voor kamer. Het huidige laminaat ligt op vloerbedekking en dat ligt prima, er is dus geen ondervloer nodig. Ik wil het nieuwe laminaat ook op deze manier laten leggen. Het zou fijn zijn als iemand op korte termijn kan komen. Het gaat in totaal om ongeveer 45 tot 50 m². Er is al 1 kamer van 3 x 3 meter leeg. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat vervangen

Wij willen oud laminaat laten verwijderen en nieuw laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. De vloer moet drempelloos worden gelegd door het hele appartement. Het gaat om 75 m² laminaat en 80 meter plint. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Tegelvloer vervangen door een PVC-vloer

Ik woon in een jaren '30 appartement. Ik wil mijn tegelvloer in de keuken laten verwijderen en afvoeren. Die tegelvloer ligt op de originele houten vloer van de woning. Ik wil daarop graag 18 m² PVC-laminaat laten leggen. Er moet waarschijnlijk eerst een ondervloer onder. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat vervangen inclusief ondervloer

Oude laminaat verwijderen en nieuwe plaatsen plus ondervloer. Betreft ongeveer 48 m2. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en de klant weet al wat voor laminaat hij/zij wil.

Vervangen laminaatvloer na waterschade

Door lekkage aan een keukenkraan is er schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat in de keuken en woonkamer. Er moet ongeveer 35 m² laminaat worden vervangen. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren, want het laminaat in mijn keuken staat helemaal omhoog en het is er daardoor niet werkbaar meer.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Het laten leggen van 60 m2 laminaat. Het betreft een vloer die dermate waterschade heeft dat deze geheel vervangen moet worden. In de berekening mag meegenomen worden een laminaat vloer van 13 euro m2. Inclusief het afvoeren van de oude vloer en vervangen van plinten. Het gaat over 1 grote ruimte en een hal.

Laminaat vervangen vanwege waterschade

Wij hebben waterschade en daardoor moet 45 m² laminaat met ondervloer en 55 meter plinten worden vervangen. Ik heb er zelf al een deel van het laminaat uitgehaald, de rest moet nog. Ik zal zelf de nieuwe materialen kopen bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Beschadigde laminaatvloer vervangen

Door lekkage aan de wasmachine is er schade ontstaan aan een stukje laminaatvloer met ondervloer op onze zolder. Het gaat om ongeveer 4 m². We laten het hier graag vervangen. Daarbij mag een eenvoudig laminaat in een budgetvriendelijke prijsklasse worden geleverd. Ik ben zelf niet heel handig. Als de verzekering akkoord gaat, laat ik de klus graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb lekkage gehad vanuit mijn badkamer en daardoor is er schade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Er ligt in totaal 95 m² laminaat. Een deel daarvan zal vervangen moeten worden. Dat betreft laminaat in de gang. Ik laat dit hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius