Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat uitgezet bij de voordeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat uitgezet bij de voordeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat uitgezet bij de voordeur

Laminaat uitgezet bij de voordeur

Ik zoek iemand die het uitzetten van het laminaat stop zet, zodat ik de voordeur makkelijk open en dicht kan doen en ook verder er nooit geen last meer van heb. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2-3 m2.

Schade door lekkage aan de vloer laten herstellen

Ongeveer 5 m2 laminaatvloer is uitgezet door water lekkage. De vloer er uit halen en een nieuw stuk 5 m2 laminaat er weer in leggen.

Reparatie van laminaat

Laminaat in de gang van rond de 5 m2 is door waterschade opgebold en uitgezet. Ik zoek een vakman voor het verwijderen van het oude laminaat en het plaatsen van nieuw laminaat.

Laminaat leggen

Ik heb een nieuwe woning vandaag gekregen zou gaarne willen dat er laminaat gelegd wordt ik heb bij diverse bedrijven een offerte uitgezet en kijk ik welke het beste voor mij zou zijn qua prijs/kwaliteit. De plattegrond ontvang ik vandaag of morgen, het is nog niet duidelijk over hoeveel vierkante meter het gaat. Deze gegevens zal ik echter wel snel tot mijn beschikking hebben. Er moeten ook ondervloeren gelegd worden en plakplinten. Ik ga het zelf aanschaffen. Er hoeft geen oude vloer verwijdert te worden.

Laminaat met waterschade vervangen

Ik heb waterschade gehad in mij keuken en daardoor is de laminaatvloer uitgezet. De vloer moet worden vervangen inclusief de ondervloer. Het betreft een open keuken waar de vloer is door gelegd vanuit de woonkamer. Ik laag graag beoordelen of de hele vloer moet worden vervangen of slechts een deel. Ik ontvang graag een offerte van de levering en plaatsing voor de de verzekering.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Bestaande laminaatvloer is vanwege wateroverlast uitgezet en moet worden verwijderd. Het gaat om 80-85 m2, gelijkvloers, echter het laminaat is slechts deels afgewerkt met plakplinten en merendeels (95%) met wandplinten. Hier moet dus rekening mee worden gehouden want ik wil deze wandplinten graag behouden. Laminaat moet ik nog kopen. Het gaat om de woonkamer, een halletje en twee slaapkamers. Er hoeft geen nieuwe ondervloer gelegd te worden. Dus het oude laminaat verwijderen en het nieuwe laminaat leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade aan vloer repareren

Bijgesloten sturen wij u een aantal foto’s van waterschade aan onze vloer bij de voordeur. De laminaat planken rondom de mat/luik zijn vrijwel allemaal gebobbeld/uitgezet door vocht. De vloer is van het type prime lock (gray) en is nog verkrijgbaar bij Carpetland. We hebben nog geen reservedelen in huis. Wij zijn voornemens de vloer te laten repareren. Graag ontvangen wij een offerte de reparatie c.q. vervanging.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Door een lekkende slang van mijn cv ketel is er water tussen de ondervloer en het laminaat terecht gekomen. De lekkage is al verholpen. Hierdoor is er op een oppervlakte van ongeveer 6 m2 zichtbare schade. De naden zijn uitgezet door het vocht. Graag vrijblijvende offerte hiervoor!

Gedeelte van laminaatvloer na waterschade vervangen

Waterschade aan laminaatvloer in keuken. Door een lekkende knelkoppeling is er water tussen de ondervloer en het laminaat terecht gekomen. De lekkage is al verholpen. Hierdoor is er op een oppervlakte van ongeveer 6 m2 zichtbare schade. De naden zijn uitgezet door het vocht. Het is een open keuken en de vloer is doorgetrokken in de woonkamer. De keukenkasten staan op het laminaat. Er zal onderzocht moeten worden hoe groot de schade is en wat de kosten zullen zijn om het te herstellen. Nieuw laminaat hebben we nog liggen. Het wordt gedekt door onze verzekering.

Mijn laminaat is door waterschade ...

Mijn laminaat is door waterschade gedeeltelijk uitgezet, daarbij ook mijn onder vloer. De verzekering wil graag een offerte van de kosten die er gemaakt kunnen worden door het opnieuw leggen van de laminaat en ondervloer.