Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in een slaapkamertje leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in een slaapkamertje leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in een slaapkamertje leggen

Laminaatvloer en plinten laten leggen

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren in de eerste week van april: Het leggen van een laminaatvloer en plinten voor circa 22,5 meter (kan uitlopen qua oppervlakte. We gaan uit van een plattegrond omdat we de sleutel nog niet hebben). Deze krijgen wij maandag 12 maart. Dit is voor een overloop, een slaapkamertje en een zolder en overloop. Daarnaast willen wij graag een trap voorzien van een nieuwe laminaat laag of schilderen. Hier willen wij het tapijt van verwijderen en laminaat in de plaats daarvan leggen. Wij kunnen al het materiaal tijdig zelf inkopen of door jullie laten meenemen.

Laminaat in een slaapkamertje leggen

Ik wil graag 9 m² laminaat laten leggen in een slaapkamer die wij als computerkamer gebruiken. We zullen zelf laminaat kopen en ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Betreft laminaat leggen in klein slaapkamertje + gangetje op 1e etage. Ongeveer 35 2m. Op zaterdag is er hulp aanwezig, door de weeks niet. Laminaat reeds aanwezig. Wegens onverhoopt uitvallen van 2 klushulpen, graag spoedige reactie.

Laminaat leggen in woon- en slaapkamer

Een kleine 29 m2 (woonkamertje en slaapkamertje) laminaat leggen. Er hoeft geen vloer verwijderd te worden en er ligt al een ondervloer. Wellicht moet de inboedel verplaatst en teruggezet worden.

PVC laminaat en plinten laten leggen

Ik heb nu een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming waar ik graag pvc laminaat overheen wil laten plaatsen. Er moeten ook nieuwe plinten worden geplaatst. Het gaat om de woonkamer, gang, keuken en een kleine slaapkamer met een totale oppervlakte van ongeveer 55 m2. In het slaapkamertje ligt een parketvloer. Ik denk dat ik het materiaal zelf zal aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte voor de legkosten.

Laminaatvloer in slaapkamer opnieuw leggen

Bestaande laminaat vloer in slaapkamer opnieuw erin leggen, er is een beschadigd deel,een zwaar gewicht van een kachel op gevallen, maar heb nog voldoende liggen, om die te vervangen, het gaat om kliklaminaat, me zoon heeft het geprobeerd, maar i.v.m. plinten en afwerking, laat ik het liever doen, afmeting, ongeveer 2.60 bij 2.75, normaal slaapkamertje dus. Het laminaat is doorgelegd naar de hal en woonkamer.

Laminaat vloer laten leggen

Laminaat leggen in woonkamer, hal, keuken en slaapkamertje naast keuken. In de hal hoge plinten in alle andere ruimtes komen plakplinten. Materiaal schaffen we bij de karwei aan. Zie bijlage met de plattegrond en de maten van de verschillende ruimtes.

Laminaat leggen

Laminaat leggen. Het gaat om 12 m2. Slaapkamertje, overloop en gangetje. Laminaat koop ik bij Praxis.

Op een slaapkamertje van : lengte 2.60 m ...

Op een slaapkamertje van : lengte 2.60 m en breedte 2.30 m, moet laminaat gelegd worden, met afdeklatjes.