Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat en plakplinten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat en plakplinten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat en plakplinten leggen

Laminaat leggen

42m² laminaat incl. Ondervloer en plakplinten. Binnen 3 weken.

Nieuw huis stofferen

Voor on nieuw gekocht huis moeten wij de volgende zaken gelegd krijgen. -40 m2 laminaat incl ondervloer en plakplinten - 50 m2 PVC. Incl egaliseren en plaatsen MDF plinten - 2 trappen stofferen. 1 open en 1 dicht incl de zijkanten. Wij zorgen dat alle vloeren aanwezig zijn. Wellicht dat er bij opdracht van te voren gekeken moet worden? Wij horen graag.

Vloeren leggen en trappen stofferen

Voor ons toekomstige huis hebben wij de volgende klussen uit te besteden: - 40 m2 laminaat leggen op ondervloer met plakplinten. - 50 m2 PVC leggen inclusief egaliseren en plaatsen van MDF plinten. - Stofferen van 2 trappen. 1 open en 1 dicht waarbij we de zijkanten ook gedaan willen hebben. Wij zorgen dat de benodigde vloeren aanwezig zijn. Het lijkt ons wel verstandig om voor afgaand aan het werk de woning wel in te meten. We horen graag!

Laminaatvloertje met ondervloer leggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen bij u via de Praxis klusservice. Het gaat om het leggen van 8 m2 laminaat en 8 m2 ondervloer. Ook 9 plakplinten moeten daarbij gelegd worden. Verder moet er ook nog een muur geschilderd worden met een oppervlakte van 6 m2. Kunt u mij laten weten wat dit in totaal gaat kosten (ook inclusief btw, arbeidsloon, voorrijkosten en eventuele andere kosten). Het laminaat, de plinten, ondervloer en verf die nodig zijn voor de klus zal ik zelf aanschaffen. Alvast bedankt voor de moeite.

Laminaat inclusief ondervloer en plakplinten leggen

Graag offerte voor hele woning, kosten voor al het materiaal ( dus ook het laminaat ) en de kosten voor het Laminaat inclusief ondervloer en plakplinten leggen. Heb in de bijlage en tekening met de maten bijgevoegd.

Laminaat in diverse ruimten laten leggen

Betreft laminaat leggen, in totaal 43 m2 verdeeld over drie slaapkamers en een overloop. Twee slaapkamers zijn op 1e verdieping en een op de rechte zolder. De vloeren zijn vlak. Onder het laminaat graag dampfolie plaatsen en als afwerking plakplinten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Tegellaminaat leggen

Voor de 1ste en 2de verdieping zoeken we iemand die tegellaminaat en hoge plakplinten wilt leggen voor een oppervlak van circa 160 m2. Al het materiaal (laminaat, ondervloer en hoge plakplint reeds in bezit). Graag een prijs per mail. Graag over 2 weken.

Laminaatvloer verwijderen en nieuwe vloer plaatsen

Er ligt een laminaatvloer bij een klant van ons. Deze vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer inclusief plakplinten moet gelegd worden. Het gaat hier om circa 120 m2 en het laminaat ligt op meerdere etages. Hier komt bij dat er een paar zware kasten staan die verplaatst moeten worden. De vloer zal op korte termijn gelegd moeten worden als de klant akkoord gaat. Kunt u mij een terugkoppeling geven of dit mogelijk is en wat de kosten ongeveer zijn.

Laminaat leggen in bijkeuken

Laminaat leggen in bijkeuken 10 m2 en hal boven 5 m2 inclusief plakplinten. Materialen zijn al aangeschaft en ik doe leg zelf de ondervloer. Zoeken iemand die alleen het laminaat kan leggen.

Laminaat met V-groef leggen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het laten leggen van 16 m2 laminaat in keuken en gang inclusief plakplinten en ondervloer. Ik vind zelf de GAMMA Bastion laminaat met V-groef antraciet 2,05 m² 8 mm erg mooi. Het oude laminaat inclusief ondervloer en plinten dient door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden. De vloeren van mijn huis zijn niet van beton maar hout, misschien dat dit nog van belang is bij de keuze van het laminaat en ondervloer. Heb een waterschade gehad, en wil graag voor de verzekering een offerte kunnen overleggen, zodat de boel weer kan worden hersteld.

Partners

Partners van Casius