Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat met ondervloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat met ondervloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat met ondervloer laten leggen

Zwevend pvc laminaat leggen

In nieuwbouw appartement in Aerdenhout/Heemstede gehele vloer (m.u.v. badkamer, toilet en techniekruimte) beleggen met pvc laminaat en ondervloer ivm vloerverwarming en contactgeluid appartement (eis 10db). De ruimte heeft een totaal oppervlak van ongeveer 124m2. Het pvc laminaat zal ik wellicht bij Gamma bestellen incl. Ondervloer en plakplinten.

Marmoleum verwijderen en laminaat leggen

De huidige marmoleum vloer willen wij laten verwijderen en daarna 12 m2 ondervloer en laminaat laten leggen. Ook 12 meter plakplinten monteren. Uitvoering graag op woensdag 3 januari 2018.

Laminaat met plinten laten leggen

Laminaat met plinten leggen ongeveer 85 vierkante meter in ons appartement. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers en een hal. Er ligt nog een ondervloer van 1 jaar oud.

Laminaat en plinten leggen

Ik wil graag op de 1e etage 3 kamers en een overloop laminaat laten leggen. Ondervloer leggen zal ik zelf doen. Betreft volgens plattegrond 8 mm 4 groeven 34 m2 in totaal. Betreft Laminaat Petterson Okay Grey van Praxis. Het is super van belang dat het laminaat wordt gelegd op maandag 18 dec of dinsdag 19 dec as.

Laminaat met ondervloer vervangen vanwege waterschade

Wij willen in verband met waterschade na een lekkage ons laminaat op de zolder laten vervangen. Het gaat om ongeveer 18 m² laminaat met ondervloer. De vakman mag ons ook een aanbieding doen voor het laminaat en de ondervloer. We horen graag welke keuze we daarin hebben. We ontvangen graag uw offerte. We hebben die nodig voor onze verzekeringsclaim.

Laminaat leggen in de woonkamer en hal

De woning van mijn vader is gerenoveerd en hij kan daar nu weer gaan wonen. Omdat hij ernstig ziek is, willen wij als familie graag op heel korte termijn de woning voor hem in orde maken. We willen er in de woonkamer en hal ongeveer 35 m² laminaat laten leggen en eventueel ook de ondervloer. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Vloer opmeten en laminaat leggen

Ik wil graag dat iemand mijn vloer komt opmeten en vervolgens laminaat komt leggen, met ondervloer en dergelijke. Ik krijg de sleutel 3 december. Geen voorwerk.

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken een vakman/vrouw voor het leggen van ongeveer 50 vierkante meter laminaat (met ondervloer) in onze woonkamer/keuken en onze hal. Afwerking met plakplinten. Laminaat, ondervloer en plinten zijn al besteld. Het gaat om een klus op korte termijn, bij voorkeur op maandag 27 november.

Laminaat vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen van Het weg halen en vervangen van houten laminaat Ondervloer plinten en laminaat incl Ten behoeve van het laminaat: vloer 35 m2

Laminaat leggen op eerste verdieping

Het laten leggen van circa 50m2 laminaat inclusief ondervloer op de eerste verdieping. Laminaat dient geheel doorgelegd te worden zonder dorpels, 4x slaapkamer en de hal.

Partners

Partners van Casius