Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat en ondervloer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat en ondervloer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat en ondervloer vervangen

Laminaat vervangen

Graag laat ik mijn laminaat vervangen voor brede en lange planken. Het is een verzekeringskwestie. Het gaat om 42.4 m2 totaal. 30.4 m2 woonkamer 6 m2 hal 6 m2 keuken. Er moet 47 meter plakplint geplaatst worden en de ondervloer is groeneplaat. laminaat moet rond de 32.95 euro per m2 zitten. Het oude laminaat moet verwijderd worden en afgevoerd. De meubels moeten verplaatst worden, inclusief een aquarium.

Laminaat leggen

Graag laten wij 35 m2 laminaat leggen in slaapkamer en gang. Ondervloer en laminaat hebben we, het gaat alleen om het leggen. Graag een offerte van de arbeidskosten.

Laminaatvloer leggen

Graag wil ik na een waterschade een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 54 vierkante meter. De ondervloer leggen we zelf. Het laminaat is inmiddels besteld. Bij voorkeur wil ik het dit jaar nog laten leggen.

Laminaat leggen

Het laminaat ligt klaar, alsmede de ondervloer. De plinten worden besteld.De totale oppervlakte bedraagt plm. 30vierkante meter. Klusje moet rond 17 december a.s. worden gedaan.

Laminaatvloer herleggen met ondervloer

Ik wil graag mijn laminaat vloer voorzichtig eruit laten halen. En dan terug laten leggen. Met een dikkere ondervloer dan wat ik nu heb . Graag wil ik ook dat het afgewerkt wordt met plinten. Ik heb dit allemaal al in mijn bezit. Het gaat om 65 m2.

Laminaat leggen

Wij gaan verhuizen naar een woning waar bij op de 1e en 2e verdieping wij graag laminaat met ondervloer en hoge plinten leggen. Het betreft 5 slaapkamers en 2 overlopen. Totaal ongeveer 90 m2.

Laminaat vloer leggen in vier slaapkamers en een hal

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer van ongeveer 85 vierkante meter. Het gaat om 4 slaapkamers en een hal. Er kan direct gelegd worden, de vloer is al verwijderd. We hebben het laminaat en de ondervloer al liggen. Graag ontvangen we een offerte.

Laminaat en plinten leggen op twee verdiepingen

We willen in ons huis graag laminaat + plinten laten leggen. De ondervloer is van hout. 1)begane grond: woonkamer + hal (keuken niet) = ongeveer 32 m2 (zie ook plattegrond bijlage) 2)1e verdieping: 3 slaapkamers + overloop = 35 m2 3) In dezelfde ruimtes ook plinten laten leggen (simpele hoge witte).

Woonkamer laminaat en ondervloer ivm waterschade

Ik wil laminaat vervangen na aanleiding van water schade laminaat, plus de onder vloer Woonkamer is ongeveer 32 vierkant meters

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het laten leggen van 45 m2 laminaat en ondervloer en het plaatsen van in totaal 8 m plakplinten. De overige plinten aan de muurzijden blijven behouden.

Partners

Partners van Casius