Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat en ondervloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat en ondervloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat en ondervloer laten leggen

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Laminaatvloer met ondervloer en plinten

Wat kost 46 m2 laminaat + 46 m2 ondervloer en plinten en wat kost het leggen ervan? Ik hoor het graag.

Laminaat met visgraat motief leggen

Ik zou graag laminaat + ondervloer + plakplinten laten leggen in de slaapkamer, hal & keuken/woonkamer. De slaapkamer is rechthoekig en heeft een oppervlakte van 12,4 m2, de hal is 5 m2, de keuken-woonkamer is in T-vorm en heeft een grootte van 29,5 m2. Laminaat heeft visgraat motief, deze is gekocht samen met ondergrond (aluminium folie ondergrond) en plakplinten. in de bijlage foto van laminaat toegevoegd.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

PVC-click visgraat beneden, laminaat click visgraat verdieping 1 en 2 + plintwerk

Vloeren zijn al aangekocht. Ondervloer moet nog gekocht worden net als plinten. Ongeveer 75 m2 PVC Ongeveer 70 m2 Laminaat (4 slaapkamers) Huis wordt momenteel gerenoveerd. Vloeren zijn egaal gemaakt. Naar verwachting in week 29-31 kan het vloerwerk worden uitgevoerd. Graag een all-in prijs voor alles. Bij voorbaat dank voor de reactie!

Laminaat vloer leggen

Laminaat leggen inc ondervloer platen 7 mm en plakplinten 55m2 woonkamer gang keuken en slaap kamer Vloer is vlak en leeg

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen naar aanleiding van waterschade. De ondervloer kan naar mijn mening wel weer gebruikt worden. Het betreft in een appartementencomplex op de begane grond. De vloer in de woonkamer en open keuken en ook de vloer in de hal moet vervangen worden. Deels moet de vloer weer worden afgewerkt met plinten en deels met afwerklatjes. Het gaat in totaal om ongeveer 48 m2. Omdat het een verzekeringskwestie is vraag ik mij af of het verwijderen van de oude vloer ook door Uw bedrijf kan worden gedaan en dan zou ik graag een offerte van het totaal willen krijgen. Ik neem aan, dat we een vrije keuze hebben in soort en kleur van het laminaat.

Reparatie laminaat voor verzekering

Zoek een vakman voor het leggen van 55 m2 laminaat . Ondervloer ligt er al, huidige vloer verwijderen en afvoeren.

Laminaat vervangen

Nieuwe laminaat met ondervloer en bijpassende plinten. De slaapkamer is 16 m2. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat leggen 92m2

Graag een offerte voor leggen van ondervloer+laminaat op egale betonvloer met vloerverwarming. Zwevend volgens huurvoorwaarden. Totaal 92 m2 (huiskamer, hal, 2 slaapkamers). Het laminaat heb ik zelf al aangeschaft.

Partners

Partners van Casius