Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in een nieuwbouwwoning leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in een nieuwbouwwoning leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in een nieuwbouwwoning leggen

Houten vloer en laminaat in nieuwbouwwoning

Begane grond: (eiken) houtenvloer (kleur en afwerking nader te bepalen) geschikt voor vloerverwarming, inclusief leggen van de vloer en plaatsten van witte MDF plinten (7 cm hoog). Benodigd aantal vierkante meters 77 (zonder snijverlies), plinten 39 meter. Op de eerste etage en de zolder komt laminaat en plakplint. Benodigde aantal vierkante meters 80 (zonder snijverlies), plint 84 meter.

Laminaat leggen

Wij zouden graag in onze nieuwbouwwoning laminaat laten leggen met ondervloer en plakplinten. Het is een nieuw huis wat schuin loopt qua kamers. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer en hal. In totaal gaat het ongeveer om 42 m2. Laminaat, ondervloer en plinten verzorgen we zelf.

Laminaat leggen op 2 verdiepingen in een nieuwbouwwoning

Op 12 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakman die op de 1e en 2e verdieping laminaat kan gaan leggen, het liefst al in diezelfde week. Het gaat om ongeveer 100 m² laminaat, eik donkerbruin van 7 mm. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. We ontvangen graag een offerte.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil op de bovenverdieping van onze nieuwbouwwoning graag laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en op de overloop. Het gaat om ongeveer 35 m². De woning is nog leeg. Ik zal het materiaal zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Laminaat leggen in appartement

Ik wil graag een nieuwe vloer aanleggen in mijn woning een appartement. Het gaat om 53 vierkante meter laminaat exclusief zaagverlies. Met hoge plinten en plakplinten. Het gaat om een nieuwbouwwoning met vloerverwarming, er zijn geen radiatoren aanwezig. Ook is de woning nog leeg. Datum uitvoering 12, 13, 14 of 15 december.

Laminaat in een nieuwbouwwoning leggen

Op een nog nader te bepalen datum in december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij hebben 110 m² laminaat besteld bij Praxis en willen dat dan op alle vloeren in het hele huis laten leggen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Laminaat leggen op drie verdiepingen

Op 3 etage's van een nieuwbouwwoning dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Laminaatvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We laten daar eerst de stukadoor aan de slag gaan. Als het stucwerk goed droog is, willen we er de vloeren laten voorzien van laminaat. Het gaat om ongeveer 62 m² doorlopend laminaat in de woonkamer, keuken en hal. We hebben hiervoor 66 m² Hoomline Royal V2 Matterhorn laminaat gekocht. We ontvangen graag uw offerte.

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Laminaat leggen in nieuwbouwwoning

Ik zou laminaat met ondervloer en opzetplinten geplaatst willen hebben in de woonkamer/keuken, slaapkamer, en gang begane grond. En op de eerste verdieping 2 slaapkamers, overloop en kleine berging, laminaat, ondervloer en plakplinten. Er zit vloerverwarming in de woning dus de ondervloer zal folie zijn. De totale hoeveelheid is ongeveer 85 m2. Het aantal meters aan plinten is nog niet bekend. Half september uitvoeren.

Partners

Partners van Casius