Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen zonder ondervloer en plinten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen zonder ondervloer en plinten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen zonder ondervloer en plinten

Laminaat leggen

Bij mij moet in de kamer en keuken laminaat met ondervloer worden gelegd. Het is vandaag binnengekomen dus over 2 dagen zou het gelegd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 35-40 m2.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen,dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten

Laminaat leggen op verdieping

Het gaat om de 1e verdieping, 4 slaapkamers en de overloop. Het is 52m2. De ondervloer zijn vierkante platen van 7mm van Ikea. Laminaat is van Hornbach, maat 1291 X 327 X 8mm. Tekening van de verdieping zit erbij. Verdieping staat helemaal leeg, het is een nieuwbouw huis met betonvloer.

Laminaat leggen en ondervloer

Het laten leggen van ongeveer 55 m2 ondervloer en laminaat. De beneden woning is op het moment van leggen nog leeg.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen in een lege woning

Wij krijgen 19 oktober de sleutel van ons huis en willen daar op 2 verdiepingen van in totaal 100 m² graag laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Alle ruimtes zijn nog leeg. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Ik heb een nieuwe woning en wil daar graag op korte termijn laminaat laten leggen in de woonkamer/keuken van 8 x 3 meter. Ik zal zelf de materialen aanschaffen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het zou fijn zijn als er al tijd is voor het leggen in week 43 of 44.

Laminaat leggen in een woning

Ik heb een woning van circa 50 m2 waar laminaat gelegd moet worden. Er zitten nu drempels in de vloer, deze willen wij er ook in laten zitten. Voorwerk is optioneel.

Laminaat laten leggen

Voor mijn woonkamer van 24 vierkante meter en mijn keuken en hal van 5 x 2 meter ben ik op zoek naar iemand die voor mij eind januari laminaat kan leggen. Het betreft laminaat van 32 cm breed en 127 lang.

Egaliseren van een vloer en leggen van laminaat

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu druk aan het klussen. We willen op onze 1e verdieping in 3 slaapkamers en een gang/hal/vide ± 65 m² laminaat een één stuk laten leggen. De ondergrond moet eerst nog geëgaliseerd worden. De laminaat vloer, ondervloer en al het egalisatiemateriaal hebben we al in huis. We zoeken dus een vakman om letterlijk de klus te klaren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Laminaat leggen exclusief plinten en ondervloer

Het leggen van laminaat, totaal 35 vierkante meter. Betreft de gang-woonkamer- en kelderkast. Ondervloer en plinten doe ik zelf.

Partners

Partners van Casius