Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen plus hoge plinten hele huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen plus hoge plinten hele huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen plus hoge plinten hele huis

Laminaat leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen in mijn woonkamer. Hoeft niks te worden verwijderd, laminaat koop ik ook zelf.

Laminaat + ondervloer leggen en plinten

Beste heer of mevrouw, Hierbij vraag ik graag een offerte aan voor het leggen van een vochtwerende ondervloer (van die harmonicadingen) en een laminaatvloer van 33 vierkante meter. En het leggen van 36 strekkende meters plakplint. Het gaat om de ruimte op de plattegrond links en rechts. De huidige vloer is een kale betonnen vloer, deze hoeft niet geëgaliseerd te worden. Graag zou ik rond 20/21 april dit jaar willen beginnen. Is er iemand die dan beschikbaar is? Hartelijke groet.

Laminaatvloer kantoor

Er ligt nu vaste vloerbedekking op een betonnen ondergrond. We willen het laminaat rechtstreeks op het tapijt leggen. Het betreft een oppervlakte van circa 240 m2.

Een ondervloer en laminaat leggen in een nieuw opgeleverd appartement

Ik zoek een laminaatlegger voor het leggen van een laminaatvloer inclusief ondervloer en plinten. Het gaat ongeveer om een ruimte van 8 bij 4 meter. De benodigde materialen zijn nog niet aanwezig.

Laminaat leggen en oude verwijderen

Ik wil een laminaatvloer van 55 m2 met plakplinten, hoge muur plinten 25 meter, ondervloer voor vloerverwarming en laten leggen. Ik wil een vloer van lichte eiken kleur. Er is een oude laminaatvloer die eerst verwijdert moet worden en afgevoerd.

Laminaat vloer offerte 77m2

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 77m2 laminaat vloer inclusief het opnieuw leggen van 77m2 nieuwe vloer plus ondervloer en plinten. Dit ivm lekkage die is ontstaan door een vaatwasser. Vloer heeft geen drempels en alles is gelijkvloers. Uitgaande van een 7/8 mm nieuw laminaat van +|-€15 per m2, prijs levering van laminaat ook meenemen.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen, inclusief ondervloer en plinten

Graag laat ik 60 m2 laminaat verwijderen en vervangen na water schade inclusief plinten en ondervloer. Graag de oude vloer afvoeren. Wie het nieuwe materiaal verzorgt, kunnen wij onderling even bespreken.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van mijn huidige beschadigde vloer met een nieuwe. De schade is alleen in de keuken maar moet hierdoor mijn hele vloer vervangen. Oppervlakte 45m2 De kosten berekenen inclusief vloer aub

Visgraatlaminaat, plinten en ondervloer opnieuw leggen

Wegens lekkage koelkast, dienen we onze visgraatlaminaat in de keuken/woonkamer (open keuken) te vervangen. Het gaat om ongv. 43 m3 meter. Plinten zijn vastgelijmd aan de muur, dus ik denk dat ie er ook af moeten om het te vervangen? Ondervloer is ook nat geworden en zal vervangen moeten worden. Visgraatlaminaat zat deels gelijmd zodat het niet kon verschuiven. Het visgraatlaminaat en ondervloer is nog niet aanwezig. Het gaat om de Hornbach Skandor Soil Oak 8.0 visgraat laminaat, kosten 19,95 per m2. Ik weet niet of de plinten, na het verwijderen nog te gebruiken zijn, of dat er ook nieuwe plinten op moeten?

Leggen laminaat en ondervloer

In mijn nieuwe appartement wil ik een ondervloer + laminaat leggen. Deze heb ik reeds besteld. Het gaat om 3 kamers en een hal van in totaal 45m2. Ik heb 50m2 aan vloer besteld. Het opgeleverde appartement heeft een betonnvloer.

Partners

Partners van Casius