Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen inclusief plinten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen inclusief plinten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen inclusief plinten

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geegaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27m2

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Laminaat leggen met folie en plinten

Wat kost 20 vierkante meter laminaat. 20 vierkante meter folie ondervl o er en 30 meter plinten. Dit ivm verzekering.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil in mijn nieuwe woning een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oppervlakte is in totaal ongeveer 63 m². Het betreft een woonkamer van 31 m², een gang van 4.5 m², een washok van 2.4 m² en 2 slaapkamers van 12.3 m² en 13 m². Ik ga alle materialen hiervoor bestellen en verwacht dat die halverwege week 43 hier geleverd kunnen worden. Ik zoek een vakman die tijd heeft voor het leggen van de vloer aan het eind van week 43 of in week 44. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte en hoor dan ook voor onze planning graag even hoeveel werkdagen u nodig heeft voor de klus.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen in een appartement

Ik heb een 3-kamer appartement gekocht en krijg daarvan op 22 november de sleutel. Ik wil op 1 december gaan verhuizen. Ik wil in de tussenliggende tijd eerst wat schilderwerk verzorgen. Daarna wil ik door een vakman 80 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Ik zorg dat alle materialen er op tijd aanwezig zijn. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die vanaf 27 november tijd hebben voor deze klus.

Laminaat, ondervloer en plinten laten leggen

In ons trefpunt op benedenwoning ondervloer, laminaat en plinten leggen. Ruimte is 39 m². Laminaat Siena 22 pakken in bezit. Ook ondervloer, tape en plinten (1. 98 m² per pak)

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil graag de bestaande laminaatvloer in de gang +- 6-8m2 opnieuw laten leggen i.v.m. het feit dat het te strak gelegd is. Hiervoor zou ik graag een prijsopgaaf willen ontvangen.

Hout of laminaat leggen

Een vloer leggen plus ondervloer en afwerking plinten voor 100m totaal. Op de 1e en 2e etage.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg zijn. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius