Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen in woonkamer en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen in woonkamer en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen in woonkamer en keuken

Laminaat

Het leggen van laminaat

Laminaatvloer leggen

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80m2 (verdeeld over 5 ruimtes) in een appartement. Appartement is nu geheel leeg.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen inclusief plinten in de huiskamer met een oppervlakte van 30 m2, ondervloer en folie zijn reeds geplaatst. Dan nog een gangetje van 10 m2 waar ook de ondervloer nog geplaatst moet worden, plinten plaatsen is hier niet nodig. Dus totaal 40 m2! Graag zo spoedig mogelijk!

Laminaat leggen

Vloer woonkamer (incl keuken), vloeren slaapkamers en overloop 1e verdieping en vloer zolder totaal ca 140 m2 in een lege eengezinswoning.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade willen wij ongeveer 15 m² laminaat laten verwijderen en daar nieuw laminaat met nieuwe plinten laten leggen. Wij ontvangen graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. We zullen zelf nieuwe materialen kopen en laten die graag door de vakman plaatsen.

120 m2 laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120 m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geëgaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit. Uitvoering graag rond 7 - 8 december.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Paar plekken smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27 m2. Geen voorwerk nodig. Wij hebben nog geen laminaat aangeschaft maar weten al wel welke wij willen.

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Laminaat leggen met folie en plinten

Wat kost 20 vierkante meter laminaat. 20 vierkante meter folie ondervl o er en 30 meter plinten. Dit ivm verzekering.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil in mijn nieuwe woning een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oppervlakte is in totaal ongeveer 63 m². Het betreft een woonkamer van 31 m², een gang van 4.5 m², een washok van 2.4 m² en 2 slaapkamers van 12.3 m² en 13 m². Ik ga alle materialen hiervoor bestellen en verwacht dat die halverwege week 43 hier geleverd kunnen worden. Ik zoek een vakman die tijd heeft voor het leggen van de vloer aan het eind van week 43 of in week 44. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte en hoor dan ook voor onze planning graag even hoeveel werkdagen u nodig heeft voor de klus.