Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen in ruimtes? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen in ruimtes. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen in ruimtes

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Laminaat leggen

Ongeveer tegel kliklaminaat 60 vierkante meter laten leggen. De woning gaat al met een laminaatvloer worden opgeleverd, deze ga ik zelf er uit halen, het gaat dus puur om het leggen. Het laminaat heb ik ook al aangeschaft.

Zandcementvloer nieuwbouwwoning

We hebben een stuk bouwgrond gekocht waarop de aannemer casco een vrijstaande woning zal plaatsen. Het gaat om circa 93 m2 op de begane grond met dezelfde oppervlakte op de eerste verdieping. We willen graag op beide verdiepingen een zandcementvloer laten storten, zodat we er daarna laminaat op kunnen leggen.

laminaat leggen

Ik heb het laminaat in huis, wilde het zelf doen maar ie dat het moeilijk is het gaat om slaap-,woonkamer keuken en gang bij elkaar 10 m2

Laminaat leggen

Ik wil in mijn gehele woning laminaat aanleggen. Het gaat om 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en hal entree ongeveer 75 m2.

Laminaat bovenverdieping leggen

Ik wil laminaat op de bovenverdieping op een bestaande vloerbedekking leggen. De vloerbedekking ligt er al 25 jaar. Het is een platte kantoor vloerbedekking. Bovenverdieping is ong. 35m2 bestaande uit: 3 slaapkamers en een overloop. De kamers kunnen niet helemaal leeg gehaald worden

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om een vloer van 39 m² en het liefst wil ik alpine eik. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Remove old floor and place new floor

Sleuteloverdracht is 01-10-2020. Daarna zo spoedig mogelijk de tegelvloer begane grond verwijderen, afvoeren en egaliseren met zandcementdekvloer en laminaat leggen. Er ligt vloerverwarming. Het gaat om circa 43 m2. Zie foto. We would like to remove tiles from our floor and place laminaat on the floor. Our floor has floor heating. The floor area is approximately 43 m2. Please see attached picture of existing floor.

Laminaat leggen

Het gaat om de woonkamer, keuken en gang. Ongeveer 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vloer leggen

Laminaat leggen in woonkamer en hal. Totaal 65 m2. Daarna wil ik het tapijt verwijderen en afvoeren.