Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen

Schade aan laminaat laten repareren

Ik wil graag de hele vloer laten verwijderen en een nieuwe laminaat leggen door het hele huis 3 slaap kamers, woonkamer, keuken en alle hallen. De oppervlakte is 85 m².

Pvc laminaat laten leggen

Ik wil een lichte pvc vloer met houtdesign en dubbele v-groef. Graag prijs met onder vloer. Eveneens graag de prijs voor het leggen. Het betreft 40m2

Laminaat laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een laminaatvloer voor mij kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Laminaat leggen

Het gaat om de verhuizing. Er moet de bestaande laminaat en ondervloer eraf gehaald worden. Daarna moet er nieuwe ondervloer en laminaat gelegd worden. Gaat om alle ruimtes behalve de badkamer en toilet, dat is 64 m2. Laminaat ga ik zelf aanschaffen.

Laminaat en plinten leggen

Voor een appartement van ca. 55 m2 zoek ik legservice voor laminaat + plinten voor een gelijkvloers appartement met 4 aansluitende vertrekken. Leggen op een dag tussen 25 en 30 september 2020 in Rotterdam Noord (Prins Alexander). Zeer snel dus.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag nieuwe vloeren laten leggen in de woning het betreft 45m2 voor de woonkamer, keuken en gang. Daarnaast moet er ook 1 slaapkamer van 20m2 gedaan worden en een zolder van 21m2. Tevens komen er overal hoge plinten. Volgens mij is de ondervloer nog prima, maar wellicht kan er een offerte gemaakt worden met en zonder ondervloer inbegrepen in de prijs.

Vloer vervangen 60m2

We willen ca.60 vierkante meter vloer vervangen in ons appartement. Voordat een nieuwe vloer gelegd kan worden, dienen in ieder geval een PVC vloer, en de daaronder liggende laminaatvloer (met waterschade), verwijderd te worden. We zijn niet zeker wat daar nog onder ligt, iets van zijl of ondervloer. Ca. 13 vierkante meter heeft onder de PVC tegels liggen i.p.v. laminaat. We wonen op 4 hoog zonder lift. We zijn benieuwd hoe veel het kost om jullie in te huren voor het verwijderen van de vloeren, de oude vloer naar de stort brengen, en leggen van een nieuwe vloer inclusief staande plinten. We willen geen onverwachte extra kosten, liever een volledige offerte. Bij voorbaat veel dank.

Hal betegelen

Wij willen tegels laten leggen bij ons in het halletje. Dit is zo'n 4,5 m2. Er ligt nu laminaat, maar deze zullen wij zelf verwijderen. Het gaat om 30x60 tegels. Afhankelijk van de prijs willen wij deze via de vakman bestellen.

Laminaat leggen 80m2

Wij willen op 4 slaapkamers en overloop laminaat en plinten laten leggen. Dit is in totaal 80 m2. Vloerbedekking blijft er onder. Laminaat en plinten aanwezig.

Laminaatvloer laten leggen in een zaak 103m2

Ik zou graag een laminaatvloer willen laten leggen in onze zaak het gaat op ongeveer 103m2. Zaak is dan helemaal leeg. Wij hebben zelf al de vloer en ondervloer. er hoeven geen plinten, wel aan de ingang komt een droogloopmat van 4m x1.35m daar hoeft dus geen laminaat