Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat leggen

Laminaat opnieuw leggen

In onze woonkamer en hal is laminaat gelegd....echter niet juist. De naden sluiten niet mooi aan en in de hal is er op dezelfde lijn gelegd en slecht afgewerkt. Ook de plinten zijn niet mooi gedaan. Het oppervlakte is rond de 43 m2. Plan is om de bestaande planken te hergebruiken, halletje geheel opnieuw te doen (zijn nog 3 pakken over). Het gaat om extra brede planken met een speciale klikstrip.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn nieuwe huis. Het huis wordt 14-11 opgeleverd. Oppervlakte is 120 vierkante meter. Heb alle materialen al in huis. Alleen de afplakstrips voor boven nog niet. Daar zijn overigens geen plinten tegen de muur, dus moet tegen de muur gelegd worden en afgewerkt met de afplakplint. Drie verdiepingen. Prijs alleen voor het leggen.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag in de woonkamer 30 m2 laminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Lundia laminaat laten leggen

Wegens waterschade is mijn hal/keuken laminaat niet meer te gebruiken. Graag wil ik een nieuwe vloer laten leggen. Het is bij elkaar 8 m2.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. Totaal is ongeveer 45 m2. Ook nieuwe plinten. Tevens graag offerte voor het verwijderen van de oude houten vloer.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de slaapkamer. Tv meubel en bed kunnen helaas niet uit de slaapkamer. De ruimte is 16 m2 . Er zal niks moeten worden verwijderd.

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Laminaat leggen in de woonkamer en de hal

We want to change the current floors from the living room and hallway. The total surface is approximately 30 m2. We want a quotation for materials and installation of the new flooring. The price range for the hard wood floor would preferably not higher than EUR 30-45/m2. Looking forward to hearing from you soon.

Laminaat laten leggen

ik wil graag het laminaat in mijn woonkamer laten vervangen wegens waterschade. Gaat om 35 m2. Oude laminaat moet eruit en nieuwe gelegd inclusief plinten

Laminaat verwijderen en leggen

Ik wil een offerte aanvragen voor mijn woonkamer en keuken die waterschade hebben opgelopen. Laminaat moet eruit + afgevoerd en er moet een nieuwe laminaat vloer gelegd worden. Totale oppervlakte is 50 m2. Wat gaat alles kosten?