Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat laten leggen

Laminaatvloer en ondervloer laten leggen inclusief hoge plinten plaatsen

Graag wil ik laminaat vloeren inclusief ondervloer en hoge plinten laten plaatsen. De oppervlakte is ca.220m2 Dit gaat om de volgende ruimtes: woonkamer, keuken, gangen, slaapkamers, zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Laminaat leggen

Quickstep laminaat 9jaar geleden in me huis gelegt helaas een lakage van de kraan daardoor is mijn Laminaat in de keuken bol/naden omhoog komen te staan. Ik heb de aankoop bon niet meer en weet niet of dat de vloer nog te verkrijgen is en wat het zou kosten. Verzekeraar wil graag offerte ontvangen.

Laminaat leggen op begane grond

Wij willen laminaat laten leggen in onze nieuwe woning. Ondervloer is aanwezig. Het betreft een ruimte van 42 m2. Ook het leggen van plakplint is gewenst. Wij zien graag een kosteninschatting tegemoet. Tevens zijn wij gebonden aan het leggen op 14 of 15 oktober. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Leggen van nieuwe tegelvloer op begane grond

In de tweede week van ocktober wordt er begonnen met een verbouwing van het huis, hierbij willen we ook graag de huidige laminaat vloer laten vervangen door een vloer van houtlook tegels. Het gaat om circa 53 m2 waarvan 23 op beton en 30 op een niet krakende houten ondervloer (vermoed ik).

Laminaat laten leggen op 40m² zolder

Ik wil graag Laminaat laten leggen op zolder 40m2.

Laminaat leggen

Ik wil de wanden op de overloop bekleden met laminaat. Het is ong. 16 m2. Is nu bekleed met schrootjes.

Schade aan laminaat laten repareren

Ik wil graag de hele vloer laten verwijderen en een nieuwe laminaat leggen door het hele huis 3 slaap kamers, woonkamer, keuken en alle hallen. De oppervlakte is 85 m².

Pvc laminaat laten leggen

Ik wil een lichte pvc vloer met houtdesign en dubbele v-groef. Graag prijs met onder vloer. Eveneens graag de prijs voor het leggen. Het betreft 40m2

Laminaat laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een laminaatvloer voor mij kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Laminaat leggen

Het gaat om de verhuizing. Er moet de bestaande laminaat en ondervloer eraf gehaald worden. Daarna moet er nieuwe ondervloer en laminaat gelegd worden. Gaat om alle ruimtes behalve de badkamer en toilet, dat is 64 m2. Laminaat ga ik zelf aanschaffen.

Partners

Partners van Casius