Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat en diverse lagen ondervloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat en diverse lagen ondervloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat en diverse lagen ondervloer leggen

Laminaat en diverse lagen ondervloer leggen

Een bestaande houten vloer & lattenraam (circa 70 m2) dient te worden verwijdert. Er blijft dan een betonnen vloer met een hierop een ondervloer van 5 mm achter. Hierop wordt geplaatst: 1 laag spaanplaat 18 mm 1 laag hardboard 3,2 mm 1 vochtwerende laag circa 1 mm 1 laag ondervloer 5 mm 1 laag laminaat 8 mm. Er is sprake van wat aandachtspunten/precisiewerk: - 2 radiatoren (met elk 3 pootjes) dienen op de vloerlagen te worden geboord en wel zodanig dat de vloer kan blijven werken. Een suggestievoorstel mijnerzijds is voorhanden maar e.e.a. dient nader te worden afgestemd. - onder deurposten is de wens de vloerlagen door te leggen (4 deuren in totaal). Indien na overleg blijkt dat dit niet kan zullen dorpels worden geplaatst. - ook bij bestaande (2) trappen) is wat precisiewerk daar deze deels op bestaande vloer zijn vastgeschroefd. Dit dient anders/beter te worden bij de nieuwe vloerlagen waarbij ik een voorstel heb en dit graag bespreek. - op 1 etage moeten de vloerlagen om een bestaande kast heen te worden gelegd die wat extra dient te worden gesteund met latjes die voorhanden zijn. - op 1 etage dient in overleg bij een schuifdeurenkast te worden afgestemd hoe het verstandigst is e.e.a. te leggen zodat de vloerlagen kunnen blijven werken. De kast is nu op de vloer geschroefd en zal in zijn delen door mij worden gedemonteerd en worden herplaatst. - plinten bevestigen is onderdeel van de offerte waarbij ca 25 meter platte plint en 45 meter opstaande plint (laatste te bevestigen met plintclips) ===== - Alle materialen betreffende de vloer worden door mij aangeleverd. Intern transport binnenshuis gebeurt door de geselecteerde vakman. - Voor wat kleine hand en spandiensten betreffende werkzaamheden op twee etages zal ook op de medewerking van de vakman worden gerekend maar dit is van beperkte aard.

Grindvloer laten verwijderen

Ik heb in de woonkamer met open keuken en de hal grindvloer liggen, met vloerverwarming. Ik wil deze grindvloer, bestaande uit twee lagen, verwijderd hebben. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 45 m². Ik wil dat het puin wordt afgevoerd en de vloer klaar is om met laminaat belegd te worden. De woning is goed bereikbaar.

Vloer egaliseren

In de keuken hebben we op dit moment een betonnen ondervloer waar tegels op lagen. De tegels hebben we eruit gesloopt (met beleid!) en er is een lichtruwe betonnen ondervloer over die we graag willen egaliseren. In de kamer komt een Novilon toplaag (laminaat-look) die naadloos moet aansluiten met de Novilon toplaag (beton-look) in de keuken. Er zal ongeveer 5 mm geëgaliseerd moeten worden op een oppervlakte van 7.20 m². Het moet op zeer korte termijn gebeuren, mits dit mogelijk is.

Laminaat vanwege waterschade vervangen

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van 52 m2 laminaatvloer en ondervloer uit hal, woonkamer en keuken, dit vanwege waterlekkage aan riolering gebouw. Oude vloer en ondervloer afvoeren. Vochtgehalte vloer meten en eventueel drogen of laten drogen. Daarna ondervloer en laminaatvloer leggen en afwerken met plakplinten, zoals deze lagen. Deze werkzaamheden moeten met minimaal 2 personen uitgevoerd worden, omdat er meubels verplaatst moeten worden en de bewoonster daar niet toe in staat is. In de bijlage vind u de plattegrond van de woning.

Massief eikenhouten vloer leggen

Ik wil een massief eikenhouten vloer laten leggen in een oud huis, de muren zijn niet 100% recht. De vloerdelen zijn 240 x 20 centimeter groot met een variabele lengte tot maximaal 3 meter. Woonkamer +-40 m2, gang +-6 m2. Houten ondervloer met folie en vloerplaten die eerder onder laminaat lagen. Indien niet geschikt folie en vloerplaten vervangen. De vloer is deels van hout en de aanbouw van hout. Het huis is vochtig, dat moet gemeten worden voordat de vloer gelegd gaat worden. De vloer schijnt ook nog vochtig te zijn. Liefst vloer niet zwevend aanleggen. Inclusief plinten plaatsen. Bent u aangesloten bij het CBW of een andere garantie?

Egaliseren van vloeren

In onze nieuwe woning wordt een houten vloer gelegd. Deze wordt doorgelegd van de woonkamer, 45 m2, naar de keuken, 12 m2 en hal van 7 m2. De hal en keuken waren voorzien van plavuizen en de woonkamer van laminaat. De vloer is al nagenoeg op dezelfde hoogte, alleen is deze niet glad genoeg waar de plavuizen lagen. Kunt u de gehele vloer egaliseren en geschikt maken voor het leggen van de houten vloer?

Laminaat leggen in het gehele appartement

Ik heb een appartement gekocht van 100 m² en krijg daarvan op 17 juni de sleutel. Er moeten daar meerdere klussen worden verzorgd. Na afloop van wat sloopwerk en werk in de badkamer en het toilet, wil in in het gehele appartement laminaat lagen leggen. Ik wil graag eind juni verhuizen en wil de klus dan graag klaar hebben. Ik kan het appartement binnenkort met bedrijven bezoeken, zodat het werk kan worden beoordeeld en ingemeten. Ik ontvang graag een offerte.

Vloer laten egaliseren

Ik wil graag de vloer laten egaliseren. Het gaat om 1 ruimte op de begane grond van 35 m2. Er ligt vloerverwarming met daarover plavuizen, hierover wil ik een egalisatielaag lagen aanbrengen in verband met het leggen van laminaat. Indien mogelijk zo snel mogelijk.

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Ik wil graag in de slaapkamers op de bovenverdieping laminaat lagen leggen. Er zijn 3 slaapkamer: 14 m2, 12 m2 en 9 m2 en een overloop en opbergruimte. Ook dient u de ondervloer te leggen. De ondergrond is een betonnen vloer. Het is voor de verzekering, die moet het eerst goedkeuren.

Vloer egaliseren

Graag zou ik wat informatie willen hebben over een te egaliseren (woonkamer)vloer. Afgelopen november zijn we verhuisd naar een woning uit 1977. We hebben het grondig aangepakt door een aanbouw te plaatsen en verder de keuken, badkamer en toilet te vernieuwen. Nu lagen er bruine 20x20 tegels in de woonkamer die ook gedeeltelijk omhoog stonden, het was waarschijnlijk te krap gelegd en/of door vochtwerking niet meer in goede staat. De eerste rijen tegels kon ik er feitelijk met een schep uitscheppen maar uiteindelijk waren ze toch lastiger los te krijgen. Er bleven lijmresten achter en het zag er erg oneffen uit met oplopende randen naar de zijkant toe. Ik heb toen een zaterdag een egalisatie machine gebruikt om de vloer vlak te krijgen maar in plaats daarvan is de oneffenheid in vooral de keuken en gang nog erger geworden. De situatie nu is dat ik op verschillende plekken door het laminaat lijk te zakken (veel vering), dat het begint te wijken en over elkaar heen begint te schuiven. Egaliseren lijkt dus de enige optie. Erg zuur dat dit na 6 maanden alsnog moet gebeuren. Mijn vraag aan u is: -kunt u enige indicatie geven van kosten voor deze vloer (bij benadering 60m2) -wanneer u dit voor ons zou gaan doen bent u dan beschikbaar in de eerste week van augustus? -wat is de droogtijd van de vloer? -komt u de vloer van tevoren bekijken? Ik ben benieuwd naar uw reactie en alvast hartelijk dank.