Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat boven kruipluik verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat boven kruipluik verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat boven kruipluik verwijderen

Laminaat boven kruipluik verwijderen

Destijds heeft de laminaatlegger het kruipluik bedekt. Het kruipluik dient weer open te kunnen. Wellicht kunnen de vrijgekomen planken dienen voor de vervanging van beschadigde planken in de huiskamer? 2 bij 2 meter is de hal waar de planken weggehaald mogen worden

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen. Echter, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat er 3 vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de gehele breedte van de woning (5.66m). Dit is geconstateerd vanuit de kruipruimte onder de gang, De kruipruimte onder de woonkamer is niet onderzocht aangezien over het kruipluik laminaat is gelegd. Het is Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig over de kosten van het vervangen van de balken en de daarbij behorende kosten zoals de laminaatvloer netjes er uit halen en weer terug leggen. Dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Na waterschade laminaat opnieuw leggen

In de woonkamer, gang, keuken en inloopkast, in totaal ongeveer 40 m2 zonder dorpels, alleen de vloermat (kruipluik) entree voordeur in de gang. Woensdag komt er een expert kijken.

Laminaat leggen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. Het betreft 40 m2 op de begane grond, de woonkamer, slaapkamer en een gangetje die is voorzien van een kruipluik, dit luik moet vrij gelegd blijven. De oude vloer is al verwijderd.

Laminaat benedenverdieping opnieuw laten leggen

Wij hebben kliklaminaat van de Praxis en dat hebben we laten leggen door een kennis maar we zijn totaal niet tevreden over hoe het er in ligt. Er zitten naden tussen, het verschuift en beweegt ook als je er overheen loopt. Op de kopse kanten zijn die naden nu zichtbaar en je voelt dat het niet mooi aansluit. Nu willen we deze vloer er zelf uit halen, vervolgens een nieuwe ondervloer leggen en door een gespecialiseerde vakman de vloer opnieuw laten leggen. De hele planken wil ik opnieuw gebruiken en de gezaagde planken wil ik laten vervangen. Als ondervloer wil ik zelf van die groene platen leggen, mede omdat je met een ouder kruipluik zit waar dit overheen gelegd moet worden. In totaal is het ongeveer 50 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipluik vrijmaken onder een laminaatvloer

Over het luik van de kruipruimte in de kamer is in het verleden laminaat gelegd. Wij willen dit luik weer open hebben. Op de foto ziet u de plaats waar het luik ongeveer zou moeten zitten. Wij zoeken een vakman die het luik vrij kan maken zodat het weer geopend kan worden en die de randen kan afwerken.

Laminaat leggen met kruipluik

Graag een offerte voor het leggen van 6 m2 laminaat die al in mijn bezit is. Het gaat over een hal en keuken alwaar een kruipluik geïntegreerd dient te worden. Ik had gedacht aan een koperen ring met oogje die in het laminaat valt. Misschien wil ik ook ongeveer 2.5 meter hoge plinten door u laten monteren maar ik weet nog niet zeker welke soort het wordt en of ik het dus ja dan nee zelf kan. Over al deze zaken zijn tips en ervaringen welkom.

Laminaat met afwerkplinten laten leggen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het laten leggen van een laminaatvloer met plakplinten in mijn berging met kruipluik. Maat van de berging is: 3.36 x 1.65 meter. Maat van het kruipluik is: 70 x 50 centimeter.

Laminaatvloer inclusief ondervloer laten leggen

Ik wil van u een prijs weten voor het leggen van laminaat dat ik zelf al heb aangekocht bij de Praxis. Het gaat hierbij om Sencys large laminaat Porto 8 mm. Incl. de ook al in bezit hebbende ondervloer rollen ISO plus. De oppervlakte is 20 m2 en is recht toe, recht aan. De ondervloer is isolatiefolie, op rol. Er zit 1 kruipluik in wat ook als zodanig bekleed moet worden met laminaat. Het luik is circa 0,5 x 0,5 meter. Graag uw informatie over de totale kosten. Mocht u meer informatie willen inwinnen is dat altijd mogelijk via mail en/of GSM. Na het weekend van 26 april leggen.

Laminaat leggen 50 m2

Gaat om het leggen van laminaat. Er zijn 3 ruimtes: - een hal - 2.5 m2 - woonkamer en open keuken 45.8 m2 - nog een ruimte, met kruipluik 2.4 m2 Samen 50.7 m2. Misschien vervalt de ruimte met kruipluik. Laminaat is besteld. Uitvoering het liefst binnen een maand.