Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat herstellen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat herstellen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat herstellen na waterschade

Vinyl laminaat vloer vervangen na waterschade

Door lekkage van de afvoer in de keuken is het vinyl laminaat gaan opbollen. ( zie foto's) De vinylstroken zijn verlijmt op een laminaat ondergrond. Het vinyl laminaat loopt door op alle vloeren, 45m2. Waarschijnlijk is de laminaat ondervloer nat geworden. Ik ben opzoek naar een offerte voor of het herstellen of het vervangen van de vloer.

waterschade laminaat verwijderen schimmel

Ik wil graag de waterschade aan mij laminaat herstellen met spoed. En dat de schimmel wordt verwijderd. Het betreft een opbergruimte met cv ketel van ongeveer 4,5 m2. Tevens dienen de metalen wandrekken gedemonteerd te worden en nieuwe wandrekken monteren en bevestigen aan de muur.

Waterschade laminaatvloer en schade keukenkast herstellen

Ik wil graag een reparatie van mijn laminaat na waterschade, de oppervlakte is 40 m2.

Herstellen laminaat vanwege waterschade

Wij zouden graag een offerte willen voor het repareren van het laminaat in onze keuken vanwege waterschade. De waterschade ten gevolge van een lek van het leidingwerk in de keuken is inmiddels hersteld. Het gaat om 2-4m2 en we hebben nog een pak laminaat liggen. Graag ook de schimmel verwijderen onder het laminaat

Laminaatvloer herstellen a.g.v. waterschade

De prullenbak heeft gelekt en mijn zoontje heeft ook nog eens een beker water laten vallen waardoor ik schade heb gekregen op mijn laminaat wat zich heeft uitgebreid naar de woonkamer, gang en de keuken. (begane grond). De verzekering wil nu graag een offerte hebben wat de herstelkosten zijn of een verklaring van de vloerenlegger dat het niet herstelbaar is en compleet vernieuwd moet worden. Het gaat om een grijze kleur tegellaminaat. Ik weet niet om hoeveel m2 het zou gaan bij complete vervanging. Het huidige laminaat is circa 3 jaar oud.

Laminaatvloer laten herstellen

Er is pas laminaat gelegd in de woonkamer en keuken, maar nu komt het op 2 plaatsen omhoog. We kunnen er niet achter komen wat de reden is en weten niet hoe we het kunnen oplossen Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter.

Laminaat herstellen

De klik Laminaat in de keuken heeft waterschade opgelopen door dat de vaatwasser stuk is gegaan. laminaat komt omhoog. Kan dit worden hersteld? Gaat om een verzekeringskwestie. Is ongeveer 2 a 3 m2

Laminaatvloer laten herstellen

We hebben laminaat wat bol staat sinds vanmorgen, we weten niet of het komt doordat het te strak ligt, door lekkage of door de was die op de vloer heeft gestaan om te drogen.

Herstellen laminaat vloer

Ik wil graag een aantal laminaat planken vervangen in mijn vloer. D planken zijn aanwezig. Het gaat om ongeveer 6m2, en het gedeelte dat vervangen moet worden grenst aan de muur. De oude planken moeten er nog uit gehaald worden.

Laminaatvloer laten herstellen

In verband met een lekkage bij de keuken is het laminaat gedeeltelijk opgebold. De lekkage is gelukkig inmiddels verholpen. Ik overweeg het volledige laminaat te verwijderen en te vervangen voor nieuw laminaat. Graag ontvang ik een offerte bestaande uit: - verwijderen volledige laminaat (plus minus 40 vierkante meter) plus het afvoeren er van. Dit betreft het volledige laminaat op de beneden verdieping (hal, woonkamer + keuken) - nieuwe laminaat plaatsen (donker eiken laminaat) inclusief afgewerkt met plintjes. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. (zie voorbeeld laminaat wat er nu in licht wat ik er in geplaatst wil hebben) Graag ontvang ik dus een totaal kosten plaatje van deze klus. Alvast bedankt!