Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat herleggen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat herleggen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat herleggen na waterschade

Laminaatvloer herleggen met ondervloer

Ik wil graag mijn laminaat vloer voorzichtig eruit laten halen. En dan terug laten leggen. Met een dikkere ondervloer dan wat ik nu heb . Graag wil ik ook dat het afgewerkt wordt met plinten. Ik heb dit allemaal al in mijn bezit. Het gaat om 65 m2.

Laminaat herleggen na waterschade

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer in zowel de gang als de huiskamer. De huidige (laminaat)vloer moet er uitgehaald worden en afgevoerd worden vanwege waterschade.Het totaal oppervlakte is 44 m2. De vloer moet afgewerkt worden met lage plinten.

Laminaat herleggen na warerschade

Hoi ik heb schade aan mijn vloer door waterschade. We hebben het over ongeveer 35 vierkante meter waarvan 2 kwart schade heeft. Wat gaat dit kosten? Ik heb een laminaat met ondervloer. Ik kom uit den haag. Schade bevindt zich precies in het midden van mijn woonkamer en de vloer is om het geheel doorgetrokken in de woning.

Laminaatvloer verwijderen en deels herleggen

De laminaat vloer moet uit de oude woning weggehaald worden. Het gaat om ongeveer 80 m2. Dat wat nog goed is, kan op zolder geplaatst (ongeveer 35 m2). Er kan vanaf de 16e juli met de klus gestart worden.

Herleggen van laminaat

Mevrouw/ heer, ons laminaat is tot onze grote spijt niet vakkundig gelegd waardoor deze op bepaalde plekken, met name in deuropeningen, naar buiten uitsteekt. Dit dient ter plekke opnieuw gelegd of bijgesneden te worden. Onze vraag is dan ook of dat op korte termijn te doen is en wat u daarvoor rekent.

Laminaat uit appartement halen en herleggen

Ik ga verhuizen binnen hetzelfde appartementengebouw en wil laminaat meenemen, dus moet uit mijn appartement worden gehaald en in ander appartement worden gelegd. Het gaat om ongeveer 60 - 70 m2. Ook staan er nog allemaal meubels in. Er zijn drie liften aanwezig in het complex.

Egalisatie van vloeren

Ik wil graag mijn vloeren laten egaliseren maar zoek hiervoor een goedkope en goede aannemer dit dit kan realiseren zodat ik daarna mijn vloeren fatsoenlijk kan herleggen en het beter isoleert ook. En wanneer dat het dan bevalt/resultaat mooi en hoef is dan wil ik wellicht mijn beneden verdieping ook laten egaliseren en compleet laten beleggen met tegels of doorlopend laminaat. Bvd voor reactie.

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Vloerbedekking inclusief ondertapijt van de zolder verwijderen, 2 ruimtes van 15 m2 en 1 ruimte van 22 m2. Totaal 52 m2. Vloer is hout. Laminaat van 1e verdieping inclusief ondertapijt verwijderen totaal 63 m2 verspreid over 4 slaapkamers. Dit laminaat herleggen op de zolderverdieping groot 52 m2 en 34 m plakplint. Op de eerste verdieping 63 m2 nieuw laminaat leggen inclusief 70 m1 plakplint. Laminaat New Classic van Vita. Ondervloer is niet nodig, zit al aan het nieuwe laminaat vast. Het totaal zal gefaseerd uitgevoerd moeten worden.

Laminaatvloer herleggen en plinten bevestigen

Door verwijdering van de muur schrootjes is er nu ruimte tot de muur. Ik wil graag de laminaat vloer opnieuw laten leggen zodat die ruimte er niet meer is en tevens klikplinten terug plaatsen. Oppervlakte is +/- 40 vierkante meter.

Herleggen van een PVC laminaatvloer

Het betreft het opnieuw leggen van een PVC laminaat vloer. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. De werkzaamheden laten wij graag in de week van 27 t/m 31 juli uitvoeren.